Rusya Devlet Başkanı Putin Koronavirüs Nedeniyle Karantina Altına Alındı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yakın çevresinde bir kişide koronavirüs belirlenmesi sonucu, kendisini izole edeceği duyuruldu.

14.09.2021-12:45 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-09:11) Rusya Devlet Başkanı Putin Koronavirüs Nedeniyle Karantina Altına Alındı!

Son dakika haberine göre Kremlin flaş açıklamalarda bulundu. Gelen açıklamalar doğrultusunda, karantinaya giren Rusya Başkanı Putin’in Tacikistan'da meydana gelecek bölgesel güvenlik güçleri ile toplantılarına katılamayacağı bildirildi.

RUSYA BAŞKANI PUTİN KARANTİNAYA ALINDI

Rusya başkanı Putin önceden dile getirdiği açıklamada, gerçeklerin bilinmesi gerektiğini belirterek 'Maalesef şu anda birtakım sorunlar var. Doktorlar inceliyorlar, benim çevrem de bile koronavirüs ilgili sorunlar var. Gerçekte ne olup bittiğini öğrenmemiz gerekiyor. Yakında benim de karantinaya girmem gerekebilir. Etrafımda birçok insan hasta' ifadelerini kullanmıştı. Bununla birlikte Kremlin, Putin'in Tacikistan Devlet Başkanı Emomali Rakhmon'u telefonla arayarak karantinası nedeniyle seyahat edemeyeceğini ve toplantılara video bağlantısı yoluyla katılmayı tercih ettiğini dediği bildirildi.

İKİ DOZ SPUTNİK V AŞISI OLDU

Diğer yandan Rus Başkan gerçekleştirdiği seyahatlerde bir takım sağlık tedbirleri aldı ve iki doz Sputnik V aşısı oldu. Putin’in izole olmadan saatler evvel  Moskova’da Beşşar Esad ile beraber olduğu bildirildi. Kremlin’den gelen açıklama doğrultusunda, Putin, Esad ile Kremlin Sarayı’nda görüşme sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal