Rosie Huntington-Whiteley'ın Güzellik Sırları

Ünlü model Rosie Huntington-Whiteley bütün yaz boyunca kullandığı güzellik sırlarını açıkladı. İşte Rosie Huntington-Whiteley’ın güzellik sırları…

31.08.2020-13:56 - (Son Güncelleme: 31.08.2020-13:54) Rosie Huntington-Whiteley'ın Güzellik Sırları

Kadınlar güzelliklerine güzellik katmak için özellikle tanınmış kişilerin kullandığı ve önerdiği ürünleri kullanmayı tercih eder. Bunun üzerine çeşitli araştırmalar yaparlar ve satın alacakları ürünleri buna göre alırlar. Bizde sizin için herkesin severek takip ettiği Rosie Huntington-Whiteley’ın güzellik sırlarını bir araya getirdik. Dünyaca ünlü model Rosie Huntington-Whiteley’ın kirpiklerine hangi maskarayı sürdüğünü veya ellerini yumuşak tutmak için hangi kremi kullandığını öğrenmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TEMİZ İÇERİKLER

Solmayan nemli bir cilde sahip olan Rosie, güzel dudaklarına sürdüğü pembe ruju veya zorlamadan sağlıklı ve güzel görünen saçlarıyla her zaman güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakıyor.

Her zaman Rosie’nin abartısız ve zarif bir göz makyajı yaptığını görürüz. Makyaj ve bakım malzemelerinde temiz içerikli ürünleri tercih eden Rosie, doğa dostu, vegan formüller ve markaları kullanıyor.

TOPRAK TONLARI HER YERDE!

Rosie, gardırobuna olduğu gibi, oje renklerini de nötr tutmaktan yana. Sıcak, kumlu gölgeler ve toprak tonları onun hem kıyafetlerinde hem de manikür ve pediküründe göze çarpıyor.

EL KREMİ

Rosie'nin olmazsa olmazlarından biri de, ellerinin yumuşacık ve nemli kalmasını sağlayan el kremleridir! Mutlaka çantasında bulundurduğu el kremleri, ılık yaz aylarında da ellerinin yumuşak kalmasını sağlıyor.

MUMLAR

Kokulu mumlar hem gün içerisinde hem de gün sonunda gevşemeyi sağlamanın en kolay yollarından biri. Rosie’de bunu biliyor olacak ki hem rahatlamak hem de dekorasyon için kokulu mumlardan yararlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal