Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho UEFA Konferans Ligi'ni kazanmaları hakkında iddialı açıklamalarda bulundu

İtalyan ekibi Roma’nın tecrübeli teknik adamı Jose Mourinho, UEFA Konferans Ligi’nde mutlu sona ulaşmalarının sevincini yaşıyor. Portekizli teknik adam kupayı kazandıkları Feyenoord karşılaşmasının ardından yaptığı kendine has açıklamalarla dikkat çekti.

26.05.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-11:29) Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho UEFA Konferans Ligi'ni kazanmaları hakkında iddialı açıklamalarda bulundu

Geride bıraktığımız sezonda ilk kez düzenlenen UEFA Konferans Ligi’nde turnuva tarihin ilk şampiyonu belli oldu. İtalyan ekibi Roma, Arnavutluk’ta oynanan final karşılaşmasında Hollanda ekibi Feyenoord’u mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Jose Mourinho'nun kupa mutluluğu!

İtalyan temsilcisi Roma’nın tecrübeli teknik adamı Jose Mourinho, kazandıkları UEFA Konferans Ligi kupası nedeniyle bir hayli sevinçli. Portekizli teknik adam Feyenoord karşısında kupayı kazanmalarının ardından basın mensuplarına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Mourinho yaptığı açıklamalarda ;


‘ 11 aydır Roma'dayım ve nereye geldiğimin farkına hemen vardım. Çocuklara da söylediğim gibi işimizi yaptık ama daha da önemlisi tarih yazdık. Kendimi bir Roma futbolcusu gibi hissediyorum, Inter'in taraftarı olarak hissediyorum, Real Madrid için ise çıldırıyorum ama çalıştığım kulüplere duyduğum saygıya rağmen yüzde 100 Romalı hissediyorum. Şimdi tatile çıkacağım ve evimin önündeki sahilde oturup dinlenmeyi düşünüyorum. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal