Rıza Çalımbay: 'Avrupa'da da Çok Başarılı Olacağız'

Sivasspor'un tecrübeli teknik adamı Rıza Çalımbay, UEFA Avrupa Ligi'nde iyi neticeler almayı planladıklarını belirtti.

19.08.2020-17:21 - (Son Güncelleme: 19.08.2020-17:19) Rıza Çalımbay: 'Avrupa'da da Çok Başarılı Olacağız'

Gelecek sezon çalışmalarını Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdüren kırmızı-beyazlı kulübün teknik patronu Rıza Çalımbay, takımın internet sitesine paylaştığı açıklamada, tekrardan kulüple anlaşarak kontrat uzattığı için çok mutlu olduğunu kaydetti.

'İNŞALLAH AVRUPA'DA DA ÇOK BAŞARILI OLACAĞIZ'

Çalımbay, geçen sezon ligi iyi bir yerde sonlandırdıklarını söyleyerek, 'Daha da iyi olabilirdi ama şanssızlıklar yaşadık. Avrupa Ligi'ne gruplardan başlayacağız. Bu da çok güzel bir şey. İnşallah Avrupa'da da çok başarılı olacağız.' diye belirtti.

'LİGİ İYİ BİR YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ'

Gelecek sezonun bütün kulüplere hayırlı olmasını dileyen Çalımbay, sağlıklı, güzel bir lig temenni etti.

Çalımbay, geçen sezon yakaladıkları başarıyı bu sezon da devam ettirmek istediklerini aktararak, 'Ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bana göre en önemli şeylerden biri de Avrupa'da başarılı olmak. Kuvvetli takımlarla oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nden elenen takımlar da burada olacak. Zor bir grup olacak ama her şeye hazırlıklıyız. Bu sene ligde de 21 takım olması nedeniyle çok maç oynanacak. Belki 60'ın üzerinde maç yapacağız. Sıkıştırılmış bir lig olacak. Mayısın 15'inde ligi bitirmemiz gerekiyor çünkü Avrupa Şampiyonası var. Yeni transferlerimizden gerekli katkıyı alırsak yaptığımız şeylerin üzerine çıkabiliriz.' ifadelerini kullandı.

Kampın çok güzel gittiğinden bahseden Çalımbay, İstanbul'da 2 hazırlık karşılaşması yapacaklarını belirtti. Çalımbay, transfer çalışmalarına da değinerek, 3-4 oyuncu daha alıp transferi kapatacaklarını cümlelerine ekledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal