Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Hakkında Çok Konuşulacak Sözler!

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe'nin, deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-2 mağlup olmasının ardından Rıdvan Dilmen'in, Vitor Pereira hakkında söylediği sözler çok konuşuluyor.

14.12.2021-16:40 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-18:24)

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, Gaziantep deplasmanından 3-2 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe, lider Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada liderlik yolunda önemli puan farkını indirmek adına çok önemli bir fırsatı geri çevirdi. Sarı lacivertlilerin, Gaziantep deplasmanından 3-2'lik mağlubiyetle ayrılması gerek Fenerbahçe takımında gerek Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yoğun eleştiri aldı. Fenerbahçe'nin aldığı mağlubiyetin ardından takımın Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira eleştiri oklarını üzerine çekti. Vitor Pereira ile ilgili ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in söylediği sözler ise gündeme oturdu.

RIDVAN DİLMEN'DEN VİTOR PEREİRA HAKKINDA DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe takımının teknik direktörü Vitor Pereira ile ilgili yaptığı açıklamada 'Fenerbahçe bu teknik direktörle yollarını ayıracak. Beşiktaş’ı yense bile ayıracak. Ali Bey’de mutlak suretle, ne konuştum ne görüştüm ayırmama ihtimali yok. Çünkü ayırmazsa Fenerbahçe taraftarının gönlünden gidecek Ali Koç.’ ifadelerine yer verdi.
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in, Fenerbahçe takımının teknik direktörü Vitor Pereira hakkında söylemiş olduğu sözler büyük yankı uyandırdı. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in yaptığı açıklamalar özellikle Fenerbahçeli taraftarlar tarafından büyük dikkat çekti. Portekizli Vitor Pereira hakkında Beşiktaş derbisinin ardından nasıl bir karar verileceği çok büyük merak konusu haline geldi. Ali Koç yönetiminden Portekizli teknik adama Beşiktaş derbisini mutlaka kazanması yönünde talimat verildiği öğrenildi. Bu doğrultuda teknik adamın Beşiktaş derbisinden mutlaka üç puan almak için yoğun bir şekilde hazırlıklara başladığı belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal