Rıdvan Dilmen'den Derbinin Ardından Şampiyonluk Tahmini!

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 1-0 geriden gelerek 2-1 kazandığı Galatasaray deplasmanıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

22.11.2021-11:16 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-11:16) Rıdvan Dilmen'den Derbinin Ardından Şampiyonluk Tahmini!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasına damga vuran Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında sarı kırmızılılar maçın ilk bölümünde Kerem Aktürkoğlu ile golü bulurken bu gole cevabı konuk ekipte Mesut Özil verdi. Ardından ikinci yarıda Fenerbahçe Marcel Tisserand'ın atılması ile birlikte 10 kişi kalırken sarı kırmızılı ekibin maçın son anlarında doğru Mbaye Diagne ile bulduğu gol VAR incelemesinin ardından iptal edildi. Maçın son dakikalarına doğru ise Fenerbahçe, Miguel Crespo'nun sürpriz golüyle 2-1 öne geçerken karşılaşmadan başka gol sesi çıkmadı ve sarı lacivertliler derbide kazanan taraf olmayı başardı.

RIDVAN DİLMEN'DEN DERBİ YORUMU

Ünlü spor yorumcusu, eski Fenerbahçeli futbolcu Rıdvan Dilmen, sarı lacivertlilerin Galatasaray derbisinde aldığı galibiyet ile ilgili yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak yapmış olduğu yorumlarda ;

TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUK YÜZDESİ 70'E DÜŞTÜ

Derbiden beraberlik çıksaydı, 'Trabzonspor yüzde 95 şampiyon' diyecektim. Fenerbahçe burada kazanında yüzde 70'e indirdim. Geri kalan yüzde 30 da üç takım arasında. Özetle Trabzonspor yüzde 70 şampiyon olur.

FENERBAHÇE TESELLİ ARIYORDU

Fenerbahçe'nin golünde o pası ligde sadece İrfan Can Kahveci verir, o son dokunuşu da sadece Mesut Özil yapar. Bu bir hayat öpücüğüydü Vitor Pereira, Ali bey, yönetim, ligdeki durum için. Fenerbahçe taraftarının uzun zamandır bu sonucu hayal ediyordu. Taraftarın ihtiyacı vardı. Fenerbahçe teselli arıyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal