Rıdvan Dilmen TFF başkanlığına aday olacak mı? Türk futbolunun bana ihtiyacı var dedi ve...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in görevinden istifa etmesinin ardından birçok isim TFF başkan adayı olarak anılıyor. Bu isimler arasında Rıdvan Dilmen'de yer alıyor. Peki, Rıdvan Dilmen TFF başkanlığına aday olacak mı? TFF Başkan adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen'in TFF başkanlığına aday olup olmayacağı konuşuluyor.

12.04.2022-23:21 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-13:54) Rıdvan Dilmen TFF başkanlığına aday olacak mı? Türk futbolunun bana ihtiyacı var dedi ve...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in görevinden istifa etmesinin ardından kimin başkan olacağı uzun zamandır tartışılan konular arasında yer alıyor. TFF Başkanlığında aday olarak anılan isimlerin arasında Rıdvan Dilmen'in de ismi geçiyor. Bu durum hakkında açıklamada bulunan Rıdvan Dilmen'in sözleri ise olay oldu.


Rıdvan Dilmen TFF başkanlığına aday olacak mı?

İsmi TFF Başkan adaylığı ile anılan Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabından bu durumla alakalı takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

TFF Başkanlığına aday olmadığını belirten Rıdvan Dilmen şu ifadelere yer verdi: "Ben, TFF Başkanı adayı değilim. Futbolun yapılanmasında Hamit kardeşimiz var. Hamit kardeşimizin Rıdvan abisinden bir isteği olursa her zaman faydam olur. TFF Başkanlığı koltuğuna benim ihtiyacım yok. Türkiye futbolunun bana ihtiyacı var"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal