Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası Rıdvan Dilmen, sarı kırmızılıların kadrosunu eleştirdi!

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı 2-0 yendiği maçın yankıları devam ediyor. Karşılaşma sonrasında ise ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen maçı değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın kadrosunun çok yetersiz olduğunu ifade etti.

11.04.2022-10:33 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-10:59)

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbinin yankıları devam ediyor. Oynanan maçta Fenerbahçe rakibini 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma büyük bir heyecana sahne olurken maç sonrasında gerek kulüplerden gerek yorumculardan mücadele ile ilgili değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Karşılaşma ile ilgili olarak ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'de eleştirilerde bulundu. Rıdvan Dilmen'in Galatasaray hakkındaki sözleri ise çok konuşuluyor.

Yaptığı eleştiriler gündem oldu

Rıdvan Dilmen maç ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Galatasaray takımının iyi futbol oynama ihtimali yok. Galatasaray taraftarı iyi futbolcuları görmüş. Dönelim bizim dönemimize Cevad Prekazi’yi görmüş, bizden sonra dönemi görelim Hagi’yi görmüş, yakın zamanı görelim iyi futbolcular görmüş. Gomis, Berkan, Babel ile şampiyonluk yarışında olamazsın. Torrent'in hocası Guardiola gelse de şampiyon yapamaz' ifadelerine yer verdi.

Rıdvan Dilmen'den derbi hakkında dikkat çeken açıklamalar geldi.

Sosyal medyada gündem oldu

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem olmuş durumda. Rıdvan Dilmen'in açıklamaları kimi taraftarlar tarafından destek görürken kimi taraftarlar tarafından da eleştiri konusu haline gelmiş durumda. Oynan derbi ile ilgili gelişmeler de taraftarlar tarafından dikkatle takip edilmeye devam etmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal