Serdar Dursun, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından takımda ne işi var diye yapılan eleştirilere sert bir dille yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Serdar Dursun, Galatasaray derbisinde aldıkları galibiyetın ardından kendisi hakkında olumsuz yorumlarda bulunan taraftarlara teşekkür etmediğini söyledi.

11.04.2022-10:25 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-10:25) Serdar Dursun, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından takımda ne işi var diye yapılan eleştirilere sert bir dille yanıt verdi!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde sarı lacivertli ekibin ikinci golünü kaydeden Serdar Dursun, kendisi hakkında yapılan kötü yorumlara maçın sonunda gösterdiği tepkiyle gündem oldu.

Serdar Dursun'dan sert açıklama!

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri eleştiri oklarının hedefi haline gelen ve sık sık performansı nedeniyle gündem olan Serdar Dursun, Galatasaray derbisinde alınan galibiyetin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda adeta patladı.

Serdar Galatasaray gol

Serdar Dursun, Kadiköy'de taraftarları önünde aldıkları derbi galibiyetinin ardından yaptığı açıklamalarda ;

' O kadar derbi izledim kahvelerde, stadyumlarda, kale arkalarında. Bugün mutluyum. Gol attım. İyi hazırlandık. İyi bir planımız vardı. 1 senede 2 kere derbi kazanmak her sene olacak iş değil. Çok zor. İnşallah sezon sonuna kadar galibiyetlerle devam ederiz. Son dönemde artık nasıl derler, kadro istikrarı yakalandı. Takımdaki herkes birbirini tanıyor. Herkes oyun planına sadık kalıyor. İsmail Hoca çok iyi bir insan. Onu çok seviyoruz. Takımda inanılmaz güzel bir hava var. Derbi galibiyeti de iyi oldu. Büyük Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ediyorum. Bazı insanlar bana sallıyor, 'Fenerbahçe'de ne işi var' diye. Onlara değil de beni destekleyenlere teşekkürler. Çok mutluyum. Keyfini çıkaralım. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal