Fenerbahçeli Bright Osayi - Samuel, Galatasaray ile oynanan derbi sonrasında Kerem Aktürkoğlu hakkında övgüyle bahsetti!

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Bright Osayi - Samuel, Galatasaray karşısında alınan 2-0'lık galibiyet sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Futbolcu karşılaşmada eşleştiği rakip futbolcu Kerem Aktürkoğlu için övgü dolu sözler kullandı.

11.04.2022-10:05 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-10:17)

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmesinin yankıları devam ederken sarı lacivertlilerin genç kanat futbolcusu Bright Osayi - Samuel 2-0 kazandıkları Galatasaray derbisi sonrası açıklamalar yaptı. Samuel maçta sık sık karşı karşıya geldiği Kerem için dikkat çeken sözler söyledi.

Elinden geleni yaptıklarını açıkladı

Samuel karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, 'Maçtan önce de söylediğim gibi biz iyi bir takımız, öz güvenimiz yerinde. Bizim için bu maç aynı performansı göstereceğimiz bir maçtı. Bütün takım arkadaşlarım son dakikaya kadar elinden geleni yaptı. Taraftar inanılmazdı. İhtiyacımız olan ekstra gücü bize sağladılar. Bizim için güzel bir gündü.' şeklinde konuştu.

Oynadığı pozisyona değindi

Samuel sağ bek oynatılmasıyla ilgili olarak, 'Bek oynadığım için daha dikkatli olmam gerekiyor. Hocamız, çekinmeden özelliklerimi göstermemi istiyor.' 

Samuel'den Kerem'den övgüyle bahsetti.

Sarı kırmızılıların genç futbolcusu hakkındaki açıklamaları dikkat çekti

Samuel, Galatasaray'ın genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu hakkında ise 'Kerem'e karşı oynadım bugün. Kendisi çok iyi bir oyuncu, aramızda çok iyi bir mücadele oldu. Her zaman son bölgede final pası en iyi şekilde yapmak istiyorum, bugün de böyle oldu. Hem benim, hem de takım için çok güzel bir gündü.'

'Kendimi hala ofansif bir oyuncu olarak görüyorum. Genç yaşlardan itiberen oynadığım stil bu. Farklı pozisyonlarda oynamak güzel. Hocamız sağ bekteki performansımdan memnun ki, oraya koyuyor. Bundan şikayetçi olamam, benim için önemli olan takıma katkı sağlamak. Keyif alıyorum, benim için önemli olan bu, takıma yardımcı olmak ile birlikte.' şeklinde açıklamalarını noktaladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal