Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbiye Arda Turan'ın görüntüsü damga vurdu!

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı 2-0 yendiği karşılaşmanın yankıları sürerken, sarı kırmızılıların tecrübeli futbolcusu Arda Turan'ın maçtaki görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Futbolcunun kilolu hali taraftarlar tarafından çok konuşulan konulardan birisi haline geldi.

11.04.2022-09:39 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-09:50) Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbiye Arda Turan'ın görüntüsü damga vurdu!

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaştı. Oynanan mücadelede Fenerbahçe, sarı kırmızılıları 2-0 yenmeyi başardı. Mücadeleye ise pek çok şey damga vurdu. Karşılaşmaya damga vuran durumlardan birisi ise Arda Turan oldu. Tecrübeli futbolcunun kilolu hali ve genel görüntüsü sosyal medyanın diline düştü.

Son hali taraftarları hayrete düşürdü

Galatasaray zorlu karşılaşmadan 2-0'lık skorla mağlubiyet ile ayrıldı. Galatasaray bu maçla birlikte bu sezonki tüm derbilerini tamamladı. Karşılaşma büyük bir heyecana sahne olurken maça sonradan dahil olan Arda Turan'ın görüntüsü taraftarlar tarafından çok konuşuluyor. Maçın ikinci yarısının son kısımlarında oyuna dahil edilen Arda Turan'ın kilosu sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri konusu oldu. Formsuz görünü ile ise derbinin önüne geçti. Sosyal medyada Arda Turan'ın futbolu bırakması gerektiği ifade edildi.

Arda Turan'ın görüntüsü çok konuşuluyor.

(Görüntü beIN SPORTS'tan alınmıştır.)

Eski günlerinden çok uzak

35 yaşında olan Arda Turan şimdilerde her ne kadar formsuz görüntü de olsada sarı kırmızılıların efsane isimlerinden birisi olarak bulunmakta. 2011 yılının Ağustos ayında 12 milyon euro bonservis ücreti karşılığında İspanyol kulübü Atletico Madrid'in yolunu tutmuştu.  O dönemki transfer ücreti tarihe geçmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal