Futbolda yabancı oyuncu sınırı kalkıyor mu?

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı yabancı oyuncu açıklamalarından sonra futbol severler bu konu hakkında araştırma yapmaya başladı. Futbolda yabancı oyuncu sınırı kalkıyor mu? herkesin araştırdığı bu konunun detaylarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

12.04.2022-20:43 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-16:37) Futbolda yabancı oyuncu sınırı kalkıyor mu?

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu,kulupler birliği yasaları hakkında açıklamalar paylaştı.Bu açıklamalarında yabancı oyuncu sınırı hakkında'da bilgiler paylaştı.Bu paylaşımların üzerine futbol sevenlerin akıllarında bir çok sorular meydana geldi.

Futbolda yabancı oyuncu sınırı kalkıyor mu?

Ahmet Ağaoğlu'nun bulunduğu açıklamaların detaylarına gelelim.Uzun zamandan beri yabancı oyuncu konusu gündemde yerini almaktadır.7+4 kuralının bir yıl daha 8+3 olarak devam etmesini istiyoruz.Bazı kulüplerimizin kadrosunda uzun vadeli sözlemeleri olan oyuncular bulunmakta.Sözleşmesi bitmeden oyuncunun anlaşmasını bozarsanız eğer tüm haklarını vermek zorundasınız,şeklinde açıklamalar yapmıştır.


Ahmet Ağaoğlu, "Birinci gündem spor yasalarıyla ilgiliydi.Bu konuyla ilgili düşündüğümüz tüm endişelerimizi kulüpler olarak açıklamış bulunmaktayız.Bugünkü yapılan toplantıda düşünce paylaşımlarında bulunduk. Eğer yasa şuan ki haliyle çıkarsa, şimdi yaşadığımız, problemlerden daha fazlasını yaratacak." dedi.

Ahmet Ağaoğlu, "Naklen yayın için çalışan tüm isimler istifasını etmiş bulunmaktadır.Servet Yardımcı naklen yayın ihalesiyle ilgili sürecin başında yer alıyor.Görüş ve düşüncelerinizin hepsini Servet Yardımcı'ya ileteceğim. 1,5 ay içinde  bu işi tamamlamak istiyor." dedi. Ayrıca Ahmet Ağaoğlu, Ben ,Ahmet Nur Çebi ve Göksel Gümüşdağ olmak üzere üçümüzde başkanlığı düşünmüyoruz açıklamasında'da bulunmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal