Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin bu hafta oynanacak olan derbi mücadelesinde Galatasaray'ı mağlup edeceğini söyledi!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de hafta sonu oynanacak olan derbi mücadelesinde Fenerbahçe'nin Galatasaray'a göre daha önde olduğunu ve mücadeleyi kazanacağını düşündüğünü söyledi.

05.04.2022-13:59 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-13:59) Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin bu hafta oynanacak olan derbi mücadelesinde Galatasaray'ı mağlup edeceğini söyledi!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesinde nefesler tutuldu. Kadiköy'de oynanacak olan dev karşılaşma öncesinde bekleyiş devam ediyor.

Rıdvan Dilmen'den derbi yorumu!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Pazar akşamı oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisini ev sahibi ekibin kazanacağını düşündüğünü söyledi. Rıdvan Dilmen, derbi ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;


' Fenerbahçe - Galatasaray maçları hakikattende hepimizin hayatlarını etkiliyor. Biz en son programda güncel maçı değil de önümüzdeki maçı yorumlamaya başlamıştık. Teknik adam ve oyuncular da bunu düşünüyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'a bakınca form ve moral olarak çok fark var. Teknik adam ve oyuncular da bunu düşünüyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'a bakınca form ve moral olarak çok fark var. Ben açıkcası, form ve Kerem'in de durumu belirsizliğini koruduğu için, Fenerbahçe'nin inanılmaz taraftarı oluyor Trabzon maçına gitmiştim o yüzden Fenerbahçe'yi favori görüyorum. Galatasaray puan alır mı? alabilir. Son 2 yıl kazandı mı? Kazandı. Ama o Galatasaray ile bu Galatasaray arasında fark var. Tabiki maçın başında kart falan olursa dengeler değişebilir ama Fenerbahçe'nin daha önde olduğunu düşünüyorum. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal