Trabzonspor Beşiktaş maçı tekrar edilir mi? BJK TS maçı yeniden mi oynanacak?

Trabzonspor ve Beşiktaş maçı mücadelesi 1-1 ile sonuçlanmıştı.Sonrasında skor sonucunda daha fazla, kural hatası yapıldı mı yapılmadı mı diye konuşuldu. Akıllarda Trabzonspor Beşiktaş maçı tekrar edilecek mi? sorusu kaldı.Merak edilen sorunun cevabı sayfamızın devamında yer almaktadır.

05.04.2022-14:02 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-14:38) Trabzonspor Beşiktaş maçı tekrar edilir mi? BJK TS maçı yeniden mi oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'inin 31.haftasında yapılan Trabzonspor ve Beşiktaş karşılaşması sonucu 1-1 ile berabere sonuçlanmıştır. Maçın 47. dakikasında yaşanan olaylar tartışmalara neden oldu.

Kaleci olan Uğurcan Çakır,Hüseyin Türkmen'in yaptığı geri pas sırasın'da topu elle kontrol etmiştir.Hakem Zorbay Küçük serbest vuruş kararı çıkarmasına rağmen,vuruşu yanlış yerden yaptırmıştır.Beşiktaşlı oyuncuların top oynarken yaptığı vuruş baraja takılırken,yaptıkları pozisyon eğer golle sonuçlanmış olsaydı atış kuralı hatasına sebebiyet vermiş olacaktı.

beşiktaş trabzon

Trabzonspor Beşiktaş maçı tekrar edilecek mi?

Beşiktaş ,maç sonunda kural hatası yapıldı denilerek, TFF 'ye maç tekrarının tekrar edilmesi gerekçesiyle resmi başvuruda bulunmuştur. TFF heyeti maçın tekrar edilip ,edilmeyeceğine inceleme yaptıktan sonra karar verecek. Beşiktaş'ın yaptığı başvurunun içeriğinde ise , Trabzonspor maçının 49.dakikasında yaşanan olay alınarak ,kalecinin kural dışında altı pas çizgisinden kullandırmadığını belirtmektedirler.

Eski hakem ve yorumcu olan Deniz Çobanın yorumu ise ; yapılan her kural hatasının maç tekrarı gerektirmeyeceğini söylemiştir. Kural hatası yapıldığı zaman, maç sırasında gidişatın etkilenme durumuna göre,maç tekrarının edilmesi gerektiğini de ayrıca belirtmiştir Bu kararı da verecek olanlar, TFF yönetim kurulu olduğunu söylemiştir.Deniz Çobanın şahsi fikrine bakacak olursanız eğer,maçı etkileyecek önemli bir hata olmadığını belirtmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal