Reina: ‘25 Dakika Oksijensiz Kaldım!’

Spor camiasında coronavirüs salgınına yakalanan sporculardan birisi de Pepe Reina olmuştu. Deneyimli file bekçisi yaşadığı sorun dolu zamanları açıkladı.

02.04.2020-17:02 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-16:56) Reina: ‘25 Dakika Oksijensiz Kaldım!’

Hayatının en kötü dönemini geçirdiğini belirten İspanyol kaleci Reina, "25 dakika boyunca oksijensiz kaldım. Hayatımın en kötü anıydı. Oksijen alamadığımı anladığımda gerçekten korktum. Sonu olmayan bir korku" ifadelerini kullandı.

Virüsün ilk semptomlarını geçirdikten sonra aşırı bir bitkinlik hissettiğini dile getiren deneyimli kaleci "Virüsün ilk belirtilerini yaşadıktan sonra çok yorgun hissettim. Ateş, kuru öksürük ve hiç bitmeyen bir baş ağrım vardı. Yorgunluk hissi hiç geçmiyordu. Uzun süre nefessiz kaldığım anlar en zor zamanlarımdı." şeklinde açıklama yaptı.

Reina, coronavirüsle alakalı daha önce şu açıklamaları yapmıştı:

"Geçen hafta hastalığa ilişkin semptomlarım vardı. Benimle yaşayan insanları enfekte etmemek adına önlem aldığım bir hafta oldu. Burada çok kötü durumda olmadığınız sürece testler yapılmıyor. Doktorlarla konuştuğumda sahip olduğum tüm belirtiler, resmi bir onay olmasa da corona virüse işaret ediyordu."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal