Referanduma 6 Gün Kala Anket Sonuçları Açıklandı! ''Evet'' Oyları Gümbür Gümbür Geliyor

Türkiye'de 16 Nisan yapılacak referanduma 6 gün kaldı. Referandum için yapılan anket çalışmalarının arttığı görülürken ''Evet'' ' oylarınında hızlıca katlanışı gözler önüne serildi.

10.04.2017-11:01 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Referanduma 6 Gün Kala Anket Sonuçları Açıklandı! ''Evet'' Oyları Gümbür Gümbür Geliyor

EVET OYLARI AÇIK ARANA ÖNDE 

Türkiye’de 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referanduma sayılı günler kaldı. Referandum için halkın nabzını tutan anket firmaları çalışmalarını son günlere doğru artırdı. Referanduma 6 gün kala yapılan son anket sonuçları da açıklandı. 3 farklı şirketin yürütmüş olduğu anket çalışmalarında evet oylarının açık ara önde olduğu görüldü.

EVET'LER ÖNDE

Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi, yazısında elinde üç anket sonucu olduğunu bunların da; Evet 51 - Hayır 49,  Evet 51.5 - Hayır 48.5, Evet 54 - Hayır 46." şeklinde olduğunu yazdı.

REİS-İ CUMHUR RECEP TAYYİP ERDOĞAN REFERANDUM ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan referandum çalışmaları için son hızla çalışmaya devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında en son İzmir’e giden Reis-i Cumhur şu açıklamaları yapmıştı.

16 Nisan Türkiye için hepimizi için tarihi bir dönüm noktasıdır. Ne diyor İzmir Türküsünde’’ İzmir’in kavakları…’’ 16 Nisan’da hep birlikte Evet diyerek türküdeki gibi sandıkları yıkmaya hazır mıyız İzmir?
-‘’Halk hep bir Ağızdan Evet dedi.’’

İzmir’de düşmanı denize döktükten sonra Allah’a şükrüler olsun bu toprak bir daha düşman postallarıyla kirletilmedi. Bu arada sadece hainlerin yapmış olduğu 15 Temmuz darbe girişimi oldu. Onu da kahraman milletimiz sayesinde önledik. Biz bu vatanı masa başında değil kanlarımızla yoğurarak vatan yaptık. Bayrakları bayrak yapan kan, toprak uğrunda ölen varsa vatandır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerinin devamında Avrupa’ya seslenerek, 16 Nisan’dan sonra daha başka bir İzmir daha başka bir Türkiye olacak. O yüzden ne diyoruz Avrupa duy sesimizi. Tüm Türkiye için Evet diyor muyuz? 16 Nisan’da evet diyerek hep birlikte sandıkları yıkacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal