Rdıvan Dilmen, TFF'nin 13 hakemle ilgili aldığı kararın tüzüğe aykırı olduğunu iddia etti!

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabı üzerinden TFF'nin hakemler hakkında aldığı kararın tüzüğe aykırı olduğunu iddia etti.

12.03.2022-14:43 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-14:43) Rdıvan Dilmen, TFF'nin 13 hakemle ilgili aldığı kararın tüzüğe aykırı olduğunu iddia etti!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun geçtiğimiz günlerde Merkez Hakem Kurulu ile yaptığı değerlendirmenin ardından 13 hakemin görevine son vermesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Rıdvan Dilmen sosyal medyada gündem oldu

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ise sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak bugün yaptığı paylaşımla büyük ses getirdi. Rıdvan Dilmen, TFF'nin tüzüğüne aykırı hareket ettiğini ve futbolu büyük bir kaosun beklediğini ifade etti. Rıdvan Dilmen, yapmış olduğu paylaşımda ;

Rıdvan Dilmen Sosyal Medya paylaşımı

' Aslında 13 hakemi yollamak TFF tüzüğüne aykırı. Çünkü 28 hakemin en fazla %20'sini klasman düşürebiliyor veya gözlemci yapabiliyorlar. TFF ve MHK, aldıkları bu kararın (benim bildiğimi MHK'nin içindekiler bilmiyor mu!) tüzüğe aykırı olduğunu bildikleri ve sayıyı tutturmak (!) için önümüzdeki hafta Riva'ya bazı hakemleri görüşmeye çağırdılar; çok sevdikleri için değil! Yerel ve uluslararası adli kaosa hazır olun! İnsanlarda Allah korkusu olmayıp, bir de kanun korkusu yoksa korkun! ' ifadelerini kullanarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal