Ramp Coin Nedir, Geleceği ve Yorumu Nasıl?

Ramp coin merkeziyetsiz paraları birbirine bağlayan ve Ethereum blok zinciri üzerinden pasif gelir elde edilmesine önem veren bir tokendır. Peki, Ramp coin nasıl alınır? Ramp coin geleceği nasıl?

05.02.2022-10:39 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-11:59) Ramp Coin Nedir, Geleceği ve Yorumu Nasıl?

Binance Akıllı Zincirini kullanan Ramp token, internette sıkça aratılıyor. En son Binance borsasında da listelenen merkeziyetsiz kripto para Ramp, birçok kişiye büyük yatırım sağlıyor. Yorumu ve geleceği birçok uzman için olumlu gözüküyor.

NEDİR?

Merkeziyetsiz bir finans projesidir.  Proof of Work değil Proof of Stake yöntemini kullanır. Böylece staking yaparak madencilik işlemi yapılabilir. Çevreci bir yaklaşıma sahiptir. ERC20 tabanını kullanır. 1 Mart 2021 tarihinden beri Binance Akıllı Zincir'i kullanmaktadır. RAMP, Ethereum dışı kullanıcıları ETH platformlarında token almalarına izin verp merkeziyetsiz finansı teşvik eden merkezi olmayan bir protokoldür. ERC-20 olmayan staking blok zincirlerinin Ethereum blok zincirinde piyasaya sürülen rUSD olarak bilinen stablecoin ile teminatlandırılmasını sağlar. 

Ethereum blok zincirinde bulunan kullanıcılar, ERC20 stablecoinlerini RAMP'in eUSD likidite havuzuna yatırararak eUSD üretebilir. Böylece rUSD ve eUSD sahipleri her iki tokenı serbestçe değiş tokuş edebilir. İnsanlar genellikle RAMP'i teminatlandırma yoluyla pasif gelir kazanma imkanı vermesi sebebiyle tercih ediyor.

Avalenche'e benzeyen yapısı sayesinde blok zincirler arasında likidite ve geçirgenliği önemser. Ethereum altyapısı dışında bir blok zincir kullanan tokenlar, Ethereum blok zincirinde kullanılmak üzere rUSD adı verilen stabilcoinlere dönüştürülür. 


YORUM

DeFi işlemler gittikçe artıyor. RAMP da DeFi işlemlerin daha fazla benimsenmesi ve daha pratik olmasını istemektedir. Teminatlandırma sayesinde likidite üzerinden aynı anda birden fazla getiri akış sağlar. Dijital varlıklar ile merkeziyetsiz işlemlerde sermaye verimliliğini maksimize etmek, RAMP'in amacıdır. 

KURUCULARI KİMLER?

Lawrence Lim ve Loh Zheng Rong RAMP'in kurucu ekibini oluşturur. Lim, IOST’ta uluslararası büyümenin başındaydı ve TradeGecko’da küresel satışlardan sorumluydu. Ayrıca KPMG Corporate Finance LLC’de birleşme ve devralmalardan ve JP Morgan Chase & Co.’da varlık yönetiminden sorumluydu.

GELECEĞİ?

Uzmanlar, bu kripto paranın geleceğinin olduğunu gösteriyor. Merkeziyetsiz finansın ilerlemesi ve borsalarla blok zincirlerin birbirine bağlanmasının değerli oluşu, RAMP'i önemli kılar. Likidite havuzları ile kullanıcılara fırsat sunması olumlu bakılıyor. 2022'de dolar cinsinden 0,70'e çıkması bekleniyor.

RAMP NASIL ALINIR? 

RAMP Token Binance akıllı zincirini kullanır. Bu sebeple Binance borsasında bulunur. Onun dışında Gate.io, FTX borsalarında da bulunabilir.  Şu an için satış fiyatı 1,50$ civarında seyrediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal