Ramazan’da alkol tüketen gençlere tepki göstermişti: Şarkıcı Selim Gülgören kimdir?

Ramazan ayında Kadıköy’de alkol şişesiyle gezen gençlere tepki gösteren şarkıcı Selim Güngören, sosyal medya hesabından tepki gösterdiği anların yer aldığı bir video paylaştı. Peki Şarkıcı Selim Gülgören kimdir? İşte ayrıntılar…

25.03.2024-17:28 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-17:28) Ramazan’da alkol tüketen gençlere tepki göstermişti: Şarkıcı Selim Gülgören kimdir?

Kadıköy’de elleriyle alkol şişesiyle gezen gençlere Ramazan ayında olduklarını belirterek tepki gösteren şarkıcı Selim Güngören, "Ben de şarkıcıyım, mekanlarda şarkıcılık yapıyorum. Ramazan'da birazcık saygı duyacaksın. Orucunu tutacaksın, tutmuyorsan ve inanmıyorsan da saygı duyacaksın. Özgürlük demek saygısızlık demek değildir" dedi. Bu olay sonrası Selim Gülgören hayatı ve şarkıcılık kariyeri merak edildi.

Selim Gülgören kimdir?

20 Kasım 1985 tarihinde İstanbul'da doğan Selim Gülgören, müzik kariyerine 2000'li yıllarda reklam ve film müzikleri yaparak adım attı. Aranjörlük mesleğiyle tanınan Gülgören, çeşitli sinema ve reklam projelerinde yer aldı. Müzik hayatına 2008 yılında "İstanbul Bana Dar" adlı albümüyle başlayan sanatçı, aynı yıl Baba Ocağı dizisinin müziği için teklif aldı ancak başrol teklifiyle yoluna devam etti. 2011'de "Cennet" adlı şarkısını, 2012'de ise "Tarihe Gömdüm" adlı şarkısını piyasaya sürdü. Gülgören, 2015 yılında "Bol Şans" isimli filmde rol aldıktan sonra "Zaafımsın" adlı single çalışmasını yayınladı. 2017'de "Keşfedilmemiş Çocuklar" filminde oynadıktan sonra "Kıyamet" adlı bir şarkı daha yayınladı. 

Ramazan’da alkol tüketen gençlere tepki göstermişti: Şarkıcı Selim Gülgören kimdir?

Müzik kariyerinin yanı sıra Selim Gülgören, Marmara Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliği ile Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletmecilik bölümlerini tamamlamıştır. Ayrıca, Boğaziçi Müzik Okulu Türk Sanat Müziği bölümü, Üsküdar Musiki Cemiyeti Müzik için Kompozisyon bölümü ve Avrupa Trio Müzik Okulu'nda sinema ve görsel müzik eğitimini de almıştır. Gülgören ayrıca kendi müzik yapım şirketi olan Selim Gülgören Müzik Yapım'ı kurmuştur.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal