İhtiyaç sahiplerine Aile Bakanlığı’ndan duyuru geldi! 2.250 TL yardım sağlanacak

İhtiyaç sahibi olan vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan ekonomik destek sağlanacağı paylaşıldı. Şartları karşılayan evlere 2.250 TL ekonomik sosyal destek yardımı verilecek.

25.03.2024-17:04 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-17:04) İhtiyaç sahiplerine Aile Bakanlığı’ndan duyuru geldi! 2.250 TL yardım sağlanacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi olan tüm vatandaşlara destek ödemeleri sunulmaya devam ediliyor. Farklı kriterlere göre sunulan sosyal destek ödemeleri Mart ayı itibariyle de tek tek hesaplara yatırılmaya başlandı. Bakanlıktan bu defa 2024 yılında uygulamaya konulacak yepyeni bir destek ödemesi sunulacağı paylaşıldı. E- Devlet sistemi üzerinden kolaylıkla başvuru yapılabilecek olan bu sosyal destek ödemesi 2.250 TL olarak sunulacak.

2250 TL yeni destek ödemesi yolda

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 2024 yılında yürürlüğe girecek olan yeni bir sosyal destek ödemesi fırsatı daha duyuruldu. Bakanlık kapsamında ihtiyaç sahibi olan dar gelirli ailelere yardım eli uzatabilmek için farklı farklı sosyal destek programları sunulmaya devam ediliyor. Bu defa yeni yıl içerisinde yürürlüğe girecek olan ek bir sosyal destek ödemesi daha sunulacağı paylaşıldı. Sunulacak olan 2.250 TL değerindeki aile destek programına E -  Devlet üzerinden başvuru yapılabilecek.

İhtiyaç sahiplerine Aile Bakanlığı’ndan duyuru geldi! 2.250 TL yardım sağlanacak

Yeni aile destek programına nasıl başvurulacak?

Yeni aile destek programına başvurabilmek için ilk etapta E -  Devlet üzerinden TC kimlik numarası ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı alanını bularak; sosyal yardım başvuruları sekmesine tıklamanız gerekli. Yeni başvuru seçeneğine tıklayarak gerekli sizden istenilen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak sosyal destek ödemesine başvuruda bulunabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal