O iki bankada hesabınız varsa şanslısınız! 33 Bin TL almak için 1 dakika bile beklemeyeceksiniz

Müjdeli haber bu defa 2 ayrı bankadan geldi. Garanti Bankası ve Akbank’tan müşterilere özel 33.000 TL nakit kredi kampanyası başlatıldı.

25.03.2024-16:41 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-16:41) O iki bankada hesabınız varsa şanslısınız! 33 Bin TL  almak için 1 dakika bile beklemeyeceksiniz

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara o 2 bankadan müjde dolu haber verildi. Akbank ya da Garanti Bankası’nda hesabı olan vatandaşlar 33.000 TL’ye kadar nakit kredinin sahibi olabilecekler. Anında kredi imkanı sağlayacak olan Akbank ve Garanti Bankası’nın fırsatına başvurabilmek için tek yapmanız gereken müşteri olmak. Dilerseniz banka şubelerine giderek dilerseniz de mobil uygulamaları üzerinden Akbank ya da Garanti Bankası müşterisi olabilir; 33.000 TL’ye kadar anında nakit imkanından faydalanabilirsiniz.

33 Bin TL düşük faizli krediniz bankalarda hazır

Ramazan ayında acil nakit krediye ihtiyacım oluyor diyenlere harika haber Akbank ve Garanti Bankası tarafından verildi. 2 büyük dev banka müşterilerine özel olarak yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyasına imza attığını paylaştı. Bu 2 bankadan herhangi birisinin müşterisi olan vatandaşlar 33.000 TL nakit kredinin sahibi olabilecekler. Herhangi bir şart koşul söz konusu olmadan kredi çekmek isteyen vatandaşların başka bir bankaya bakmalarına gerek yok. 

O iki bankada hesabınız varsa şanslısınız! 33 Bin TL  almak için 1 dakika bile beklemeyeceksiniz

Akbank ve Garanti Bankası 33.000 TL’ye ihtiyaç kredisine nasıl başvurulur?

Akbank ve Garanti Bankası’nın başlatmış olduğu 33.000 TL değerindeki ihtiyaç kredisi kampanyası için ilk etapta vatandaşların banka müşterisi olması gerekiyor. Diledikleri 2 bankadan birisinin müşterisi olarak bu nakit krediye kavuşmak mümkün. Banka müşterisi olduktan sonra mobil bankacılık üzerinden kredi başvurusunda bulunabilir, gerekli bilgileri eksiksiz şekilde girdikten sonra başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Başvurunuz tamamlandıktan sonra krediye uygunluk durumunuza bakılarak onay almanız halinde anında krediniz hesabınıza yatacak. Çok fazla beklemeden aynı gün içerisinde onay alırsanız krediniz hesabınıza olacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal