Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk ödül sorusu ne? 24 Mart 2024 Kim Milyoner Olmak İster final sorusu ve cevabı

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında 5 milyon TL’lik final sorusu ilk kez dün akşam yayınlanan yeni bölümde yanıtlandı. İzleyenler ise final sorusunu ve cevabını öğrenmek üzere internetten araştırmalar başladı. İşte detaylar…

25.03.2024-16:31 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-16:31)

ATV’nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’de 5 milyon TL’lik büyük ödülü açtıran isim Berk Göktaş oldu. Genç yarışmacı, yarışmanın 13. ve final sorusunu doğru yanıtlayarak büyük ödülü kazanmayı başardı. İzleyenler ise Kim Milyoner Olmak İster’in final sorusu ve sorunun cevabını merak ediyor. Peki Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk ödül sorusu ne? 

Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk ödül sorusu ne?

Önceki bölümde, 23 Nisan 1920'de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk dönem milletvekillerinden birinin, hangi ilin milletvekili olduğunu doğru eşleştirme sorusu soruldu. 19 yaşındaki Berk Göktaş, doğru cevabı vererek Fevzi Paşa'nın Kozan milletvekili olduğunu belirtti.

Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk ödül sorusu ne? 24 Mart 2024 Kim Milyoner Olmak İster final sorusu ve cevabı

Bakara suresinde, İsrailoğullarına bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen, onların bu yemeği reddedip Hz. Musa'dan başka bir yemek istedikleri anlatılır. Yarışmacılardan Berk Göktaş, doğru yanıt olan 'C' seçeneği olan ‘nohut’u işaretleyerek 5 milyon TL'lik ödülü kazanan ilk kişi oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal