Ünlü isimlerin bayram konserlerinde alacakları ücretler dudak uçuklattı! Paraya para demeyecekler

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala pek çok ünlünün nerede konser vereceği belli olmaya başladı. Ünlü isimlerin bayram tatillerinde yapacak oldukları konserler için alacakları ücretler de resmen dudak uçuklattı. Gülşen, Sibel Can, Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe, Ajda Pekkan bakın bir konser için bakın ne kadar ücret alıyor…

25.03.2024-11:06 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-13:46) Ünlü isimlerin bayram konserlerinde alacakları ücretler dudak uçuklattı! Paraya para demeyecekler

Ramazan Bayramı’yla yaklaşmışken pek çok farklı ünlünün hangi tarihlerde nerelerde sahne alacağı açıklanmaya başladı. Özellikle Gülşen, Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe gibi isimlerin bayrama son 10 gün kala nerelerde konser vereceği duyuruldu. Tek bir konser için alacak oldukları ücret ise resmen dudak uçuklattı. 4 Milyon TL'den başlayan ünlülerin günlük konser ücreti 10 Milyon TL'ye kadar yükseliyor. 

Ünlü isimlerin bayram konserlerinde alacakları ücretler dudak uçuklattı! Paraya para demeyecekler 

Gülşen 10 Milyon TL alacakmış!

Ramazan Bayramı’nda tatile gitmek istemeyen ya da gittiği tatil yerinde konsere katılmak isteyen vatandaşlar şimdiden hangi ilde kimin konseri olacağını araştırmaya başladı. Bu araştırmalar bir yana ünlülerin bu illerde verecek olduğu konserlerde ne kadar ücret alacakları da tek tek belli oldu. Dudak uçuklatan fiyatlar açığa çıktı. 

Ünlü isimler arasında sahne ücreti en düşük olan kişi ise Yıldız Tilbe oldu. Yıldız Tilbe 4 Milyon TL, melek Mosso 5 Milyon TL, Bülent Ersoy 5,3 milyon TL, Sibel Can 7 Milyon TL, Ebru Gündeş 7 Milyon TL, Ajda Pekkan 8,5 Milyon TL, Gülşen ise 10 Milyon TL ücret alarak bayram tatilinde sahnede olacak.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal