Putin'in sağ kolu neden hep sabit? Putin neden sağ kolu sabit yürüyor? Putin neden böyle yürüyor? Yürüyüşündeki detay hakkında olay iddia

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yürüyüşündeki detay hakkında olay bir iddia geldi. Putin’in sağ kolu sabit bir şekilde yürümesinin nedeni gündeminin birinci maddesi oldu. Peki Putin'in sağ kolu neden hep sabit? Putin neden sağ kolu sabit yürüyor? Putin neden böyle yürüyor? İşte tüm soruların yanıtları...

07.03.2022-18:22 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-18:23) Putin'in sağ kolu neden hep sabit? Putin neden sağ kolu sabit yürüyor? Putin neden böyle yürüyor? Yürüyüşündeki detay hakkında olay iddia

Ukrayna’ya düzenlediği hukuksuz askeri operasyon sebebiyle tüm dünyanın tepkilerine ve yaptırımlarına maruz kalan Rusya’nın Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yürüşünde görülen bir detay son zamanlar dünyanın gündemine girdi. Sağ kolunu sabit tutarak yürüyen Putin’in bu yürüş şeklini neden yaptığı tartışma konusu olmaya devam ediyor. Bu durum hakkında pek çok iddia öne sürülse de bu iddialardan birisi oldukça ilginç gözüküyor.

Putin neden sağ kolu sabit yürüyor?

Ukrayna’ya saldırı emri vermesi sebebiyle milyonlarca insanın ve bir çok ülkenin büyük tepkisini çeken Vladimir Putin’in yaptığı her hareket gündem olmayı başarıyor. Putin’in yürüyüşündeki bir detay ise son zamanların tartışılan konusu oldu.

Putin

Vladimir Putin’in sağ kolunu sabit tutarak yürümesi hakkında sayısız tartışma yaşanırken uzmanlar ise bu konuda önemli bir iddia ortaya attı. Portekiz, İtalya ve Hollandalı nöroloji uzmanları Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sağ elini sabit tutması ve sol elini normalden fazla hareket ettirmesinin Parkinson hastalığının başlangıç seviyesi olduğunu öne sürdü. Fakat şu ana kadar Putin’in böyle bir hastalığı olduğu konusunda bir bulguya rastlanmadı.

Uzmanların ikinci tahminine göre ise Putin’in sağ kolunu sabit tutması geçmişte aldığı askeri eğitimden kaynaklanıyor olabilir. British Medical Jounal’ın yayınladığı makaleye göre Vladimir Putin, Sovyet istihbarat teşkilatı KGB’de almış olduğu eğitimden dolayı sağ kolunu sürekli tetikte tutacak şekilde sabit tutuyor olabilir.

KGB ajanları aldıkları eğitim kapsamında silahlarını sağ ellerinin rahat ulaşabileceği bir bölgeye yani göğsünün hemen sağ altına koyuyordu. Böylelikle gerektiğinde sağ ellerini hemen silaha uzatabiliyorlardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal