Putin ölüyor mu, hastalığı ne? Putin ölümcül hastalığın pençesinde

Rusya Lideri Putin’in bağırsak kanseri olduğu ve günlerinin sayılı olduğu ileri sürüldü. Putin ölüyor mu, çok mu hasta sorularının cevabı merak ediliyor.

07.03.2022-16:50 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-17:15) Putin ölüyor mu, hastalığı ne? Putin ölümcül hastalığın pençesinde

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali devam ederken İngiliz basınından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Putin, ölümcül bağırsak kanserine yakalandı. 

Putin bağırsak kanseri mi?

Putin'in bağırsak kanseri olduğu iddiasında bulunuldu. Rus lideri Putin’in ölümcül hastalığın pençesinde olduğu ve günlerinin sayılı olduğu öne sürüldü. Rusya’nın Ukrayna’ya karşı savaş başlatmasının 11. gününde İngiliz basınından dikkat çeken bir iddia geldi. 

Aktarılan iddialara göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ölümcül bağırsak kanserine yakalandı. Rus lider Putin’in ölümcül bağırsak kanserine yakalandığını iddia eden İngiliz Daily Star gazetesinin kaynağı, Pentagon istihbaratı olarak açıklandı. 

Putin Ölüyor Mu?

Yüzündeki donuk ifade acı göstergesi 

ABD’li Pentagon kaynaklarına dayandırılan haberde, Rus liderinin devamlı olarak şişik ve ifadesiz bir yüz ile görüntülendiğine dikkat çekilirken, şişik yüzünün kemoterapi ilaçları veya almış olduğu steroidler nedeniyle oluştuğunu belirtti. Ayrıca Putin’in yüzündeki donuk ve asık surat ifadesinin “sürekli bir acı içinde olduğunun göstergesi” olduğunu iddia etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal