Putin'in ikizi Ukraynalı asker kim? Putin'e birebir benzeyen Ukraynalı asker dünya gündeminde

Rusya Ukrayna savaşında 10. gün de geride kalırken sosyal medyada paylaşılan görüntü büyük dikkat çekti. Putin’e birebir benzeyen Ukraynalı asker dünya gündeminde birinci basamağa çıktı. Peki Putin’in ikizi Ukraynalı asker kim? İşte konu hakkında merak edilenler...

05.03.2022-22:45 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-22:46) Putin'in ikizi Ukraynalı asker kim? Putin'e birebir benzeyen Ukraynalı asker dünya gündeminde

Rusya Ukrayna savaşında oldukça ilginç görüntüler paylaşılmaya devam ediyor. İki ülke arasında yaşanan çatışmalarda 10. günün de sonuna gelirken sosyal medyada yer alan bir görüntü milyonlarca insanın dikkatini çekti. Vladimir Putin’e ikizi kadar benzeyen Ukraynalı asker bir anda dünya gündeminin zirvesine yerleşti. Söz konusu kişinin Putin’e birebir benzemesi sebebiyle bir çok kişi ‘’Putin Ukrayna’ya mı sızdı?’’ sorusu arama motorlarında en çok araştırılan sorular arasında yer aldı.

Putin’in ikizi Ukraynalı asker kim?

Ukraynalı asker

Türk gazeteci Cem Tekel, Rusya Ukrayna savaşı konusundaki son gelişmeleri sıfır noktasında takip etmeye devam ediyor. Tekel’in sosyal medya hesabında paylaştığı bir görüntü ise sosyal medyada binlerce beğeni aldı. Kiev sokaklarındaki anları sosyal hesabına yükleyen Tekel’in fotoğrafında görülen Ukraynalı bir askerin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e olan benzerliği insanları şaşırttı.

Ukraynalı askerin kim olduğu henüz teyit edilemedi. Fakat elde ettiği ün de göz önüne alırsa bu belirsizliğin çok kısa sürmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal