Cübbeli Ahmet'ten zam ve gündeme dair açıklamalar olay oldu: Paramız var ki ithal ediyoruz

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, tarım politikaları nedeniyle 'Yazıklar olsun" diyerek açıkladı. "Benzine zam gelecek dediler, herkes benzincilerde kuyruk oldu. Bir de ekmek, buğday lafı çıksa ne olur bu millet ben bilmiyorum." şeklinde ifade etti.

07.03.2022-17:55 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-10:12) Cübbeli Ahmet'ten zam ve gündeme dair açıklamalar olay oldu: Paramız var ki ithal ediyoruz

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü bu kez Rusya ve Ukrayna krizi üzerinden açıklama yaptı. 

Türkiye’nin yüzde 80 buğdayının Rusya ve Ukrayna’dan geldiğini belirten Ahmet Mahmut Ünlü, benzin ve ayçiçek yağı kuyruklarını hatırlatarak: "Şimdi Türkiye’nin yüzde 80 buğdayı maalesef Rusya ve Ukrayna’dan geliyor. Bu zaten çok büyük tehlikedir. Görmüyor musunuz en ufak bir şey de hücum ediyorlar ortalığa. Benzine zam gelecek dediler, herkes benzincilerde kuyruk oldu. Bir de ekmek, buğday lafı çıksa ne olur bu millet ben bilmiyorum." ifadelerinde bulundu. 

Yazıklar olsun bizim tarım politikamıza

Ahmet Mahmut Ünlü: "Bir Konya ovasında çıkan buğday bütün dünyaya yetecekken maalesef Konya ovası bata bata gidiyorsa yazıklar olsun bizim tarım politikamıza…" dedi.


Paramız var ki ithal ediyoruz

İstifa eden eski Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'nin: "Bu ‘Saman ithal ettiniz, buğday ithal ettiniz’ diyenlere karşı şunu söylüyorum, Türkiye’de para var ki ithalat yapabiliyor" sözlerini hatırlatan Cübbeli Ahmet: "Paramız var ithal ediyorsun ama bir savaş çıktığı zaman paran da para etmiyor." dedi. 

Cübbeli Ahmet, kendisine yönelik eleştiriler yapan gazeteci Sabahattin Önkibar'ı sosyal medya hesabı üzerinden adeta topa tutarak: "Milliyetçiyim diye geçinen Sebahattin Önkibar, HDP ile alenen birlikte hareket eden Saadet’i zemmettim diye “Cübbeli hükümetten görev aldı, onu îfa ediyor” dediğine göre bunu ispâtla mükelleftir, ispât edemezse müfterîdir." sözlerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal