PTT'lerde 'Sosyal Mesafe' Kuralı Devreye Girdi

Yeni tip coronavirüs salgınına rağmen vatandaşa hizmet eden PTT çalışanlarını koruyan bir uygulama getirildi. PTT İstanbul Bölge Başmüdürlüğü, salgına karşı şubelerde "sosyal mesafe kuralı"nı devreye soktu.

30.03.2020-17:52 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-17:46) PTT'lerde 'Sosyal Mesafe' Kuralı Devreye Girdi

Yeni tip coronavirüs salgınına rağmen vatandaşa hizmet eden PTT çalışanlarını koruyan bir uygulama getirildi. PTT İstanbul Bölge Başmüdürlüğü, salgına karşı şubelerde  "sosyal mesafe kuralı"nı devreye soktu.

PTT İstanbul Bölge Başmüdürlüğü'nün konuya yönelik açıklaması tam olarak şöyledir:

"Tüm iş yerlerimizde sosyal mesafe kuralını uyguluyor, şube ve gişelerde görevli personel sayımızın en fazla iki katı kadar müşteriyi içeride misafir ederek, işlemlerini sırayla gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda müşterilerimizden hem içeride hem dışarıda sıra beklerken bir metre mesafe kuralına uymaları noktasında gerekli özeni göstermelerini bekliyoruz.

Coronavirüs salgınına karşı tedbirler kapsamında gişe ve bankacılık işlemlerinizi PTT iş yerlerimize gelmeden PTT Bank İnternet Bankacılığı, PTT mobil uygulaması veya PTT ATM'lerinden kolaylıkla gerçekleştirebileceğinizi hatırlatmak ister, sağlıklı günler dileriz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal