Podyumda İç Çamaşırsız Yürüyen Çağla Şikel Olay Oldu!

Manken ve sunucu Çağla Şikel güzelliğiyle çevresindekileri büyülerken, verdiği dekolteli pozla sosyal medyadaki takipçilerini mest etti...

02.12.2021-17:42 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-09:03)

Ünlü manken Çağla Şikel uzun süren aranın ardından podyumlara geri döndü. Nefes kesen fiziği ile podyumda tüm mankenlere taş çıkartan Şikel, paylaştığı pozlarla da sosyal medyadaki takipçilerinin ağzını açık bırakmayı başardı. Güzelliğiyle defileye damga vuran Çağla Şikel defile için giydiği beyaz ceketinin içine iç çamaşırı giymeyince sosyal medya ayağa kalktı. Ünlü manken ve sunucunun paylaştığı karelere, binlerce yorum ve beğeninin yanı sıra hayranlık içeren yorumlar dikkat çekti. Takipçilerinin çok beğendiği tarza kullanıcılar “Çuval giyse yakışıyor” yorumunda bulundular. Instagram’da dört milyon takipçisi bulunan Çağla Şikel, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. İçerik üretme konusunda akımlara uyan güzel model, takipçileriyle etkileşim halinde olmayı çok seviyor. 

ÇAĞLA ŞİKEL DEFİLEDE ESTİ GEÇTİ

Miss Turkey’in 1997 tescilli güzeli Çağla Şikel podyumlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Uzun süredir defilelerde yürümeyen güzel manken geçtiğimiz gün Hakan Akkaya’nın defilesinde boy gösterdi. Taşıdığı kıyafetler ile sosyal medyada güzelliğiyle herkesin diline düşen güzel mankenin bir süredir ismi kimseyle anılmıyordu. Eski eşi Emre Altuğ ile boşandıktan sonra ismi hemen hemen kimseyle anılmayan güzel manken, kendini çocuklarıyla kaliteli vakit ayırmaya harcıyor. Instagram ve Youtube kanalından çocuklarıyla eğlenceli hallerini paylaşan Şikel geçtiğimiz gün objektiflere yakalandı. Yanında gizemli bir kişi olduğunu fark eden basın mensupları görüntü almaya çalıştıkları sırada Şikel ne yapacağını şaşırdı.

ŞİKEL

ŞİKEL KALBİNİ KİME KAPTIRDI

Geçtiğimiz günlerde Bebek’te bir mekanda görüntülenen Çağla Şikel’in yanında henüz kim olduğu bilinmeyen bir erkek vardı. 42 yaşındaki model muhabirleri fark ettikten sonra objektiflere görüntü vermemek için büyük çaba göstermişti. Çabası boşa çıkan Çağla Şikel’in yanındaki ismin sevgilisi olup olmadığı ise bugünlerde merak konusu. Kalbi uzun zamandır boş olan ünlü mankenin ilerleyen günlerde yeniden biriyle yakalanıp yakalanmayacağı ise merak edilenler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal