Gülseren Budayıcıoğlu Ağzından Kaçırdı: Camdaki Kız’da İşler Karışıyor Nalan’ın Öz Annesi Ortaya Çıktı

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız, izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hikayenin yazarı psikolog Gülseren Budayıcıoğlu, hikaye hakkında çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

02.12.2021-12:14 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-12:14) Gülseren Budayıcıoğlu Ağzından Kaçırdı: Camdaki Kız’da İşler Karışıyor Nalan’ın Öz Annesi Ortaya Çıktı

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız, izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hikayenin yazarı psikolog Gülseren Budayıcıoğlu, hikaye hakkında çok konuşulacak itiraflarda bulundu. 

Her Perşembe Kanal D ekranında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Camdaki Kız dizisinde sular durulmuyor. Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Hikayenin yazarı ünlü psikolog Gülseren Budayıcıoğlu, Camdaki Kız dizisi hakkında yaptığı itiraflarla izleyicileri şaşırttı. İzleyenlerin bu kadarı da fazla böyle travma olmaz gibi yorumlarına açıklık getiren Budayıcıoğlu, gerçek hikayenin çok daha ağır olduğunu Nalan karakterinin travmalarının çok daha derin olduğunu belirtti. Peki Camdaki Kız Nalan’ın annesi yaşıyor mu? Camdaki Kız Nalan’ın gerçek annesini kim oynayacak? İşte detaylar… 

CAMDAKİ KIZ NALAN’IN ANNESİ YAŞIYOR MU?

Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakteri, izleyiciyle buluştuğu ilk günden beri büyük tepki aldı. Biricik’in performansı beğeniyle karşılanırken, canlandırdığı karakterin travmalı hayatı izleyici tarafından büyük tepki topladı. Birçok kişi gerçekte böyle bir hayatın olmayacağını, sahnelerin çok abartıldığını belirtirken, kimileri Nalan’ın gerçeği çarpıttığını ifade etti. Katıldığı bir programda diziye dair merak edilenleri cevaplayan Gülseren Budayıcıoğlu, aslında gerçek hikayenin daha ağır olduğunu, karakterlerin travmalarının çok daha derin olduğunu itiraf etti. İzleyicinin en çok merak ettiği sorulardan biri olan Nalan’ın gerek annesi yaşıyor mu? Sorusuna cevap vermeyen Budayıcıoğlu, ilerleyen bölümlerde hikayenin detaylanacağını belirtti. 

Camdaki Kız Nalan'ın annesi ortaya çıktı

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU İTİRAF ETTİ! NALAN’IN ANNESİNİ KİM OYNAYACAK?

Diziye dair ortaya atılan bir iddiada Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakterinin gerçek annesini rolü için diziye yeni bir ismin konuşulduğu yönünde. Hikayede Nalan’ın gerçek annesinin öldüğü gösterilmişti ancak ilerleyen bölümlerde gerçeklerin ortaya çıkacağı ve Nalan’ın annesinin diziye gireceği iddia edildi. Anne karakterini canlandırması için Vahide Gördüm’le görüşüldüğü de bir diğer iddialar arasında yer alıyor. Camdaki Kız dizisinde heyecanlı günler izleyiciyi bekliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal