Hande Ataizi ile Sevda Demirel Kavgasının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Sevda Demirel’in Hande Ataizi’ne tokat atması olayının perde arkası aralandı. Yıllar sonra Cem Davran’dan ilk açıklama geldi…

02.12.2021-10:27 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-11:04)

Cem Davran katıldığı programda yıllar önce magazin gündeminde bomba etkisi yaratan ve halen daha etkisi devam eden Demirel-Ataizi kavgası hakkında ilk kez konuştu. Samimi açıklamalarda bulunan oyuncu Cem Davran, kavganın perde arkasını izleyicilere anlattı. 

ATAİZİ-DEMİREL KAVGASININ PERDE ARKASI

Yıllar önce Hande Ataizi ile Sevda Demirel arasında magazin gündemini sarsacak bir kavga yaşanmıştı. Televizyon ekranlarında verilen kavgada Ataizi’nin söylemlerine sinirlenen Demirel, ünlü oyuncuya olay bir tokat atıyordu. Yıllar geçse de eskimeyen bu görüntüler ve diyaloglar, Cem Davran’ın katıldığı programda tekrar gündeme getirildi. Olayın detaylarını ve perde arkasını anlatan ünlü oyuncu Davran, programın bant kaydı olduğunu tokatın izleyiciler tarafından görülmesi sebebi ile mecburen yayına verdiklerini anlattı. Davran; “Sevda Demirel'in olduğu program canlı değildi ama kanal yayınlandı bunu. Herkesin gözü önünde olduğu için verildi bu da” şeklinde bir savunma yaptı.

CEM DAVRAN KAVGAYI ANLATTI

Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Cem Davran’dı. Davran tam 22 yıl önce meydana gelen bir tokat olayının perde arkasını katıldığı bu programda anlattı. Hande Ataizi’nin söylediği bir söz üzerine sinirlenen Sevda Demirel, sonradan ikonlaşacak bir ifadeyle “ne dedin sen!” çıkışı yaparak güzel oyuncu Hande Ataizi’ne tokat atmıştı. Yirmi iki yıl önce tam 2001 yılında yayınlanmaya başlanan İki Kere Kiki programında yaşanan tartışma, yıllar geçse de güncelliğini koruyor. Kavganın yaşandığı an programda bulunan Cem Davran kavganın perde arkası ile ilgili şu sözleri sarfetti; “Hande Ataizi ile yaptığımız İki Kere Kiki programını ben yazdım. Bunun adı yanlış yazıldı o yüzden öyle kaldı. Aslında İki Kere İki idi. O zamanlar ben şov yapıyordum. Şov karakterlerinin kıyafeti vardı. Sevda Demirel’in olduğu program canlı değildi. Ama o zamanlar magazin kameraları program kayıtlarına girebiliyordu. Yapımcı görüntüler daha sonradan verilecek dendi ve kanal yayınlandı bunu. Herkesin gözü önünde olduğu için verildi bu da. Talihsiz bir olaydı bu da. Sevda Demirel kalktı gitti. Başka konuk aldık. Hande Ataizi toparlandı sonra programa geri döndü. O zamanlar herkes şoka girmişti. Programdan çıktıktan sonra 'Ben ne yapıyorum, ben tiyatrocuyum' demiştim. O da aslında teatral bir işti. Bir şov programıydı. Sonrasında çok da güzel bölümler çektik” şeklinde anlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal