Podolski’den Galatasaray İtirafı!

Eski Galatasaraylı Alman futbolcu Lukas Podolski, Dünya Kupası’nın düzenlendiği Rusya’nın Moskova kentinde TRT SPOR'a açıklamalarda bulunurken, Galatasaray'ı özlediğini belirtti.

14.07.2018-11:17 - (Son Güncelleme: 14.07.2018-11:12) Podolski’den Galatasaray İtirafı!
2015 yılında transfer olduğu Galatasaray’da 2 sezon forma giyen ve sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Alman yıldız Lukas Podolski, Dünya Kupası’nı değerlendirirken eski takımı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Almanya'nın Dünya Kupası’na vedasını sürpriz olarak değerlendiren yıldız futbolcu, Galatasaray'ı özlediğini söyledi.

"Dünya Kupası’nda yoktum fakat herkes gibi Almanya'nın Dünya Kupası’na grup aşamasında veda etmesi bana da sürpriz oldu" diyen Podolski, "Bu durumdan mutlaka bir ders çıkarılacaktır. Çünkü bir şeylerin değiştirilmesi gerekli. Çünkü bir sonraki turnuva 2 sene sonra ve bir Avrupa şampiyonası var." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ı özlediğini vurgulayan Alman forvet, "Umarım bir gün İstanbul'a dönerim ve kulübümü (Galatasaray'ı) ziyarette bulunurum. İstanbul'da yaşamayı, Galatasaray'da oynamayı çok seviyordum. Taraftarlarımız bana çok yardımcı oldu, onların kalbimdeki yeri çok farklı. Bir gün İstanbul'a gelmek istiyorum, Japonya'dan çok uzak. Kulüpteki herkesi görmek istiyorum. Geçen gün facetime'dan konuştum. Çay çok güzel, Galatasaray çok güzel." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal