PKK'nın kökü kazınacak! MSB duyurdu: 15 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklama geldi. MSB'nin yaptığı açıklamada 15 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

25.07.2022-11:43 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-11:43) PKK'nın kökü kazınacak! MSB duyurdu: 15 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklama geldi. MSB'nin yaptığı açıklamada 15 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde icra edilen operasyon sonucunda, 2'si sözde üst düzey yönetici olmak üzere toplamda 15 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

15 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde icra edilen operasyon hakkında yapılan açıklamada, "Kahraman komandolarımız, Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. Huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 2'si sözde üst düzey yönetici olmak üzere 15 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi" ifadelerine yer verildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal