PKK'lı Teröristlerin Bu Görüntüleri İlk Kez Ortaya Çıktı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde TSK tarafından yürüten operasyonlar sonucunda PKK'lı teröristler öldürülmüştü. O PKK'lı teröristlerin helikopterden indirilme görüntüleri ortaya çıktı.

03.07.2018-19:12 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-19:04)

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) bölücü terör örgütü PKK'ya karşı başlattığı operasyonlar sonucunda binlerce terörist ölü ya da sağ olarak ele geçiliyor.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde de operasyonlara devam edildi. Beytüşşebap’ta gerçekleştirilen son operasyonda Mehmetçik’in yakaladıkları teröristleri helikopterden indirdiği anlar ortaya çıktı.

ÖLÜ TERÖRİSTLER SARI TORBADA

Görüntülerde de görüldüğü üzere ölü olarak ele geçirilen teröristler ise yine sarı torbaların içerisinde taşınıyor.

3 BÖLGEYE OPERASYON

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesi ile Van'ın Çatak ve Şırnak'ın Beytüşşebap bölgelerine yönelik hava saldırısında 8 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığı’nın 1 Temmuz’da sosyal paylaşım sitesi olan Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesi ile Van'ın Çatak ve Şırnak'ın Beytüşşebap kırsallarına 2 gün art arda hava harekatı gerçekleştirildiği ifade edildi.  Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, mevzu bahis hava harekatlarında 8 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği aktartıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal