Ağrı'da Öldürülen Minik Leyla'nın Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Ağrı'da bayramın birinci günü kaybolan ve geçtiğimiz gün cesedi bulunan Leyla Aydemir'in kaybolmadan önce çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

03.07.2018-17:41 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-17:44)

Ağrı'da dedesinin köyüne giden ve kaybolan minik Leyla'nın cansız bedeni, 18 gün sonra köye 3 kilometre mesafedeki derede bulundu. Leyla'nın ölmeden önceki son görüntüleri amcası tarafından cep telefonuna kaydedildi.

"ÖLÜM NEDENİ 8-10 GÜN BOYUNCA AÇ KALMASI"

Ağrı Valisi Süleyman Elban, minik Leyla ile alakalı konuştu. Elban şunları aktardı: "Otopsi ve incelemeler sonucunda yavrumuzun kaybolmasının ardından 8-10 gün içinde ölmüş olduğu neticesine ulaşıldı. Ardından da, bir yerde bekletilmiş ve bulunmasından 2-3 gün önce de, bulduğumuz suyun içine bırakılmış... Ölüm sebebi, 8-10 gün aç kalması...

"BULUNDUĞU TARİHTEN 2-3 ÖNCE DEREYE BIRAKILMIŞ"

Ağrı Valisi Süleyman Elban konuşmasında, "18 günlük aramalar neticesinde dün 17.45 itibari ile derede cesedi bulunmuştur. Gerçekleştirilen otopsi ve incelemeler sonucunda yavrumuzun yaklaşık 8-10 gün içinde ölmüş olduğu neticesine ulaşıldı. Bulunduğu tarihten 2-3 gün önce de dereye bırakıldığı doğrultusunda tespitler var." dedi.

ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ AMCASININ TELEFONUNDA

Leyla'nın ölmeden önceki son görüntüleri amcası tarafından cep telefonuna kaydedildi. Görüntülerde minik Leyla'nın ağlayarak yolda gittiği, amcasının da arkasından defalarca defa "Bana bak, sen nereye gidiyorsun?" diye sorduğu görülüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal