Pitbull Saldırısına Uğrayan Minik Asiye’nin Babası İşten Çıkarıldı

Anne babasının çalıştıkları sitenin bahçesinde Pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayan Asiye Ateş’in babası, olayın basında yer amasının ardından işinden çıkarıldı.

26.12.2021-10:05 - (Son Güncelleme: 26.12.2021-10:05)

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te meydana gelen korkunç olayda, anne babasının çalıştığı aynı zamanda da oturdukları sitenin bahçesinde oynayan küçük Asiye’ye, bahçede buluna iki tane pitbull cinsi köpek saldırdı. 4 yaşındaki küçük kızın ağır yaralandığı olay sonrası, sosyal medyadan büyük tepki çeken site, minik Asiye’nin babasını işte çıkardı. Evinden de taşınmak zorunda kaldıklarını dile getiren baba Ateş, yaşadıkları zor durumu anlattı. 

YAŞANAN KORKUNÇ OLAY SONRASI EVİMİZDEN TAŞINMAK ZORUNDA KALDIK

4 yaşındaki kızının sitenin bahçesinde bulunan pitbull cinsi iki köpeğin saldırısı sonrası ağır yaralandığını ev hastanede tedavisinin devam ettiğini dile getiren acılı baba, aynı zamanda olayın gerçekleştiği sitede, yönetimin kendisini işten çıkarttığını ve taşınmak zorunda olduğunu belirterek, "Benim tek isteğim adaletin yerinin bulmasıdır. Asiye'nin sağ salim çıkması. Asiye için daha iyi bir yüz nakli yapılması için daha iyi okullarda okumasını istiyorum. Ne yapılacaksa Asiye için istiyorum. Şu anda işimden kovuldum. Isıran köpekler patronumun köpekleri olduğu için evimden de taşınacağım. İnşallah kızım sağlığına bir an önce kavuşur" dedi.

Pitbull saldırısına uğrayan asinin babası işsiz kaldı

TEK İSTEĞİM ASİYE ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞSUN

4 yaşındaki minik kızlarının tek çocukları olduğunu ve sağlık nedenlerinden dolayı başka çocukları olmadığını dile getiren Baba Ateş, "Olay günü oradaydım. Kat temizliğindeydim. Sitenin kapıcısıyım. Temizlik yaptığım için duymadım. Ben aşağıya indiğimde eşim ve orada çocuğumu kurtaran kişiler, çocuğumu hastaneye getirmişler. Çocuğumun hayati tehlikesi devam ediyor. Çok üzücü bir olay, konuşamıyorum. Dizlerim kırıldı" dedi.

İŞİNDEN DE OLDU

Hastanede tedavisi devam eden 4 yaşındaki Asiye'nin dayısı Tevfik Doğan ise eniştesi Hüseyin Ateş'in işinden kovulduğunu belirterek "Asıl bundan sonra ne olacak?" diye sordu.Doğan, "Allah devletimizden razı olsun. Gerekli çaba ve gayreti gösterdiler. Eniştem Hüseyin'in patronlarına ait köpeklerin ısırması sonucu çocuk bu hale geldi. Eniştem işine devam edemeyecek, işinden de oldu. Mağdur oldu ve başını sokacak bir yeri dahi yok. Asıl bundan sonra ne olacak? Bizler yakınları olarak mücadele ediyoruz ama bu da belli bir yere kadar" şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal