Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan İş Arayanlara Müjde: 436 Personel Alınacak

Gelen son dakika haberine göre Hazine ve Maliye Bakanlığı, farklı birçok pozisyonda görevlendirmek üzere 436 personel alacağını açıkladı. İşite detaylar….

26.12.2021-09:23 - (Son Güncelleme: 26.12.2021-09:23) Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan İş Arayanlara Müjde: 436 Personel Alınacak

İş arayan birçok kişiyi sevindirecek haber Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan geldi. Yapılan yazılı açıklamada, Bakanlık bünyesinde görevlendirilmek üzere toplam 436 personelin işe alınacağı belirtildi. 

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI’NDAN PERSONEL İSTİHDAMI

İş arayışında olan birçok kişinin gözü kulağı bakanlılarda yapılacak olan personel alımlarında. Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı son dakika açıklamasında, taşra ve merkez teşkilatında görev yapmak üzere avukat, defterdarlık uzman yardımcısı, büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ile tekniker pozisyonlarında toplam 436 personel alınacağını duyurdu. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı işe alım başvuruları

BAŞVURULAR İÇİN SON TARİH 29 ARALIK

Personel alımına dair yapılan yazılı açıklamada, taşra teşkilatı için KPSS yerleştirmeleriyle 50 Hazine avukatının istihdam edileceği bilgisi yer aldı. Atama yapılacak yerler ÖSYM’nin web sitesi tarafından yayımlanırken, başvuruların 29 Aralık'ta sona ereceğine dikkat çekildi. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada yer alan bir başka detay ise taşra teşkilatı için 250 defterdarlık uzman yardımcısı alımı yapılacak olması. Bunun yanı sıra bakanlık 136 sözleşmeli personel alımı yapacak. Bakanlık bünyesine alınacak sözleşmeli personel ise 38 büro ve 13 destek personeli, 5 koruma ve güvenlik görevlisi, 15 tekniker ve taşra teşkilatı için 65 avukat olacağı belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal