Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asiye'nin Ailesine Tam Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor.

25.12.2021-14:55 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-16:54) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asiye'nin Ailesine Tam Destek

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep halkıyla buluşmadan mutluluk duyduğunu belirterek ‘Bizleri bir araya getiren Rabbime hamd ediyorum. Davamıza hizmet etmiş tüm arkadaşlarımıza, gayretleri ve fedakarlıkları için şükranlarımı sunuyorum. Ahirete göç etmiş olanlara da Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün açılışını yapacağımız eserlerin, Gaziantep'imize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen tüm kurumlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’ dedi.

ŞEHİRLERİMİZE YATIRIM GÖTÜRÜRKEN AYRIM YAPMIYORUZ

Hizmetlerinde şehir ayrımcılığı yapmadığı ifade eden Başkan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı; ‘Bugün 15 ay sonra yeniden Gaziantepli kardeşlerim ile buluşmanın bahtiyarlığı içerisindeyim. Her şehrimizi elbette eşit seviyoruz. Şehirlerimize hizmet götürürken de, sıkıntılarını çözerken de asla ayrım yapmadık, yapmıyoruz’ 


GAZİANTEP ÇALIŞARAK, ÜRETEREK ÜLKEMİZE ÖRNEK OLUYOR

Gaziantep’in üretimleriyle örnek olduğunu söyleyen Erdoğan, ‘Ellerine geçen her fırsatı ülkemizi kötülemek, yatırımları engellemek, Türkiye'yi yurt dışındaki odaklara şikayet etmek için kullandılar. Büyükelçiler mektuplar yazdılar. Ne işiniz var sizin büyükelçilerle ya? Belediyelerinizle ne yapıyorsunuz, onu anlatın. Ama ortada hiçbir şey yok. Her yeri kanalizasyonlar götürüyor. Ağızlarını her açtıklarında hayırlı bir söz söylemek yerine, bürokratı, savcıyı, memuru, polisi, iş insanını tehdit eden bir genel başkanları var. Çareyi 3-5 kendini bilmezin hezeyanlarında, ya da otel odalarında gizlice görüştükleri IMF yetkililerinde aradılar. Biz IMF defterini kapattık, 23.5 milyar dolar borcu biz ödedik. 27.5 milyar dolar rezerv vardı. Şimdi 120 milyar dolara dayandı. Yönettikleri şehirlerdeki beceriksizlikleri saymıyorum bile. Kendi çapsızlıklarını örtmek için, felaket çığırtkanlığı yapanlara hiçbir zaman kulak asmadık’ dedi. 

BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ

Antalya'da Pitbull köpekleri saldırısında ağır şekilde yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Asiye yavrumuzu pitbull köpekleri parçalama noktasına geldiler. Biz hayvanseverler noktasında yasal düzenleme yapalım dedik, yaptık. Bu yasal düzenleme ile ortaya bir de bedel çıkıyor. Asiye yavrumuzu biz ambulans uçakla, değerli kardeşim Ömer Özkan Bey'in hastanesine naklettik. Gerekli operasyonlar yapılacak. Bu köpekler parası bol olanların köpekleri. Ne oluyor, ne gidiyor, ne yapıyorlar? Böyle bir dertleri yok. Yavru paramparça oluyor, babayı nasıl kandırırız derdindeler. Kandıramayacaksınız, bunun bedelini ödeyeceksiniz’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal