Pınar Gültekin'in Katili Avcı, Savcının Sorusunu Yanıtlayamadı

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'nin yaşamına vahşice son veren Cemal Metin Avcı, ifadesinde Pınar'ın kendisine mesaj yollayarak şantaj yaptığını iddia etti.

04.08.2020-14:39 - (Son Güncelleme: 04.08.2020-15:48) Pınar Gültekin'in Katili Avcı, Savcının Sorusunu Yanıtlayamadı

Savcı, bu ifadesinin üzerine katil Avcı'ya 'Mesajlar nerede?' sorusunu yöneltti, Avcı'da 'Siliyordum. Evli olduğum için kaydetmedim' ifadeleriyle yanıtladı.

Hürriyet'in haberine göre, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı'nın ifadesiyle ilgili yeni bir ayrıntı daha gün yüzüne çıktı.

Katil Avcı, ifadesinde Pınar'ın kendisine mesaj yollayarak tehdit ettiğini ve şantaj yaptığını öne sürdü.

Bu ifadesinin üzerine savcı kendisine, 'Bu mesajlar nerede?' sorusunu sordu. Mesajları gösteremeyen cani katil, 'Mesajları siliyordum. Hiçbirini saklamadım. Evli olduğum için kaydetmedim' şeklinde yanıt verdi.

Avcı, tehdit ve şantaj iddialarıyla ilgili herhangi bir somut kanıt sunamadı.

NELER OLMUŞTU?

Muğla'nın Ula ilçesinde okuyan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin, 16 Temmuz tarihinde Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezine gitmek için evinden çıkmış ve bir daha da kendisinden haber alınamamıştı. Ailesinin emniyet güçlerine ihbarı üzerine beş gün boyunca aranan Gültekin'in cansız bedeni ormanlık alanda bir varilin içinde üstüne beton dökülmüş halde bulunmuştu. Pınar'ı boğarak yaşamına son veren, cansız bedenini de varile koyarak ormana götürüp yakan vahşi Cemal Metin Avcı tutuklanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal