Pınar Gültekin'in Annesi: Kameralara Baktım, Tek Kişi Değil

Polis katil Cemal Metin Avcı'nın Pınar Gültekin'in bedenini yaktığı varili nasıl taşıdığı araştırılıyor. Katil Avcı'ya başka birinin yardım edip etmediği ise kafalarda hala soru işareti.

24.07.2020-10:17 - (Son Güncelleme: 24.07.2020-09:29) Pınar Gültekin'in Annesi: Kameralara Baktım, Tek Kişi Değil

Muğla'da kaybolduktan 5 gün sonra yakılarak sonrasında üstüne beton dökülmüş olarak bir varilin içinde cansız bedeni bulunan Pınar Gültekin cinayetiyle alakalı araştırmalar devam ediyor. Kamera kayıtlarına bakan Pınar'ın annesi Şefika Gültekin, 'Ben oraya gittim, kameralara baktım. Tek kişi değil ama tek kişi yakalanmış' diye konuştu.

Pınar Gültekin cinayetinde canice katledilmesiyle ilgili soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıkmayı sürdürüyor. Tutuklanan Cemal Metin Avcı ifadesinde, Pınar’ın cansız bedenini varile koyup yakmaya çalıştığı esnada ‘Melek Teyze’ diye anlattığı bağ evindeki komşusunun dumandan rahatsız olarak kendisini uyardığını belirtmişti. Tanık sıfatıyla ifadesine başvurulan 75 yaşındaki Melek Set, o akşam gördüklerini paylaştı.

'BOŞ BİRA KASALARINI YAKIYORUM'

Hürriyet'in haberine göre, Melek Set dumanı ve ateşi görünce o tarafa doğru gitti, 10-15 metre yanaştı. Varil yandığı esnada Cemal Metin Avcı başında, ayakta duruyordu. Saat 20.00 sularıydı. Melek Set, 'Cemal bu saatte ne yakıyorsun oğlum?' sorusunu sordu. Cemal Metin ise 'Boş bira kasalarını yakıyorum' yanıtını verdi. Melek Set, 'Oğlum, plastik bu mevsimde, bu saatte yakılmaz. Allah göstermesin, ateş sıçrar, herkesi yakarsın. Bunları sabahtan yak' ifadeleriyle uyardı. Metin Cemal de 'Bana bir şey olmaz' cevabını vererek yakmaya devam etti. Melek Set de kendi bahçesine geri gitti.

'SAKİN VE SOĞUKKANLIYDI'

Melek Set, fail Avcı’nın o anda sergilediği tavırlarını emniyet güçlerine verdiği ifadede 'Panik hali yoktu. Sakin ve soğukkanlıydı. Etrafta başka kimseyi de görmedim' sözleriyle anlattı.

'CUMHURBAŞKANIMIZIN TAKİP ETMESİNİ İSTİYORUZ'

Cemal Metin Avcı 'Her şeyi kendi başıma yaptım' ifadesini kullanmıştı. Kızının cenazesinde açıklama yapan annesi Şefika Gültekin ise 'Ben oraya gittim, kameralara baktım. Tek kişi değildi ama tek kişi yakalanmış. Cumhurbaşkanımızdan onu da takip etmesini istiyoruz. O hem bizi mahvetti hem de kendi ailesini mahvetti. Bizi yaktı' şeklinde konuştu.

Katil Avcı’nın herhangi birinden ayrıca varilin taşınması hususunda destek alıp almadığı üzerine gidiliyor. Fakat şu ana dek bir belirtiye rastlanmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal