Pierce: 'Miami Heat Şampiyonluğa Yakın Falan Değil'

Eski NBA yıldızı Paul Pierce, Miami Heat başkanı Pat Riley'nin, Heat'in zirvesinin 'yakın' olduğuna yönelik yorumlamasına katılmadığını belirtti.

01.05.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-15:27) Pierce: 'Miami Heat Şampiyonluğa Yakın Falan Değil'
Eski NBA yıldızı Paul Pierce, Miami Heat başkanı Pat Riley'nin, Heat'in zirvesinin 'yakın' olduğuna yönelik yorumlamasına katılmadığını belirtti.

Riley kısa zaman önce, kendisine göre takımın bir şampiyonluk ekibi kurmaya "yakın" olduğunu düşündüğünü söylemişti.

Pierce, aynı görüşte değil ve sebebini de anlattı:

"Miami Heat yakınsa, bu NBA'deki her takımın yakın olduğu anlamına gelir. Yakın olduklarını sanmıyorum. Size yakın olduğunuz zamanı söyleyeyim. Ligin en iyi beş oyuncusundan biri takımınızda oynuyorsa, yakınsınız demektir. Ana içerik budur. Bunu söylüyorum ve bunu 2000'lerin başında kazanan Detroit Pistons'ı hariç tutarak söyleyeceğim."

"Bugün şampiyonluk yarışmacılarını düşünün: MVP adayı olan Lakers, MVP adayı Giannis Antetokounmpo ile Milwaukee. En iyi beş oyuncudan biri olan James Harden'ın bulunduğu Houston Rockets, Bu üç adam ilk beş oyuncudan biri. Clippers; ilk beş ve ilk 10 oyuncudan biri olan Kawhi Leonard ve Paul George'u aldılar."

"Bu sene şampiyonluğu kazanabileceğine inandığım sadece dört takım bunlar, çünkü ana unsurlardan biri budur. 20, 30 yıla kadar geriye gidebilir ve şampiyon olan her takımın kadrosunda ilk beş MVP adayına sahip olduğunu görebilirsiniz. Jimmy Butler'a saygısızlık yok; o iyi ama bu diğer adamların seviyesinde değil."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal