Petek Dinçöz'ün eski eşi canlı yayında Reza Zarrab ve Hadise ilişkisi hakkında bomba açıklamalarda bulundu!

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün eski eşi Serkan Kodaloğlu hem eski eşi hem de Hadise hakkında olay açıklamalar yaptı. İşte o detaylar...

21.04.2022-16:05 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-16:05) Petek Dinçöz'ün eski eşi canlı yayında Reza Zarrab ve Hadise ilişkisi hakkında bomba açıklamalarda bulundu!

Sesi ve şarkılarının yanı sıra son zamanlarda ismi boşanma haberlerinden sonra Reza Zarrab'la anılan Petek Dinçöz'ün eski eşi canlı yayına bağlandı. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına bağlanan Dinçöz'ün eski eşi Serkan Kadaloğlu çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda ismi Reza Zarrab'la anılan eski eşi Dinçöz hakkında konuşan Kodaloğlu; ''1.5 ay önce söyleseler Petek'le boşanacaksınız diye herhalde gülerdim'' dedi. Açıklamalarına devam eden Kodaloğlu, Petek Dinçöz'ün Reza Zarrab'la tanışmadığını, evliyken de Miami'ye gidip ev baktığını söyledi. Boşandıktan sonra Miami'ye yerleşen ünlü şarkıcının evi tutmadan önce kendisine de fotoğraflar attığını ve evi de kredi çekerek aldığını belirtti. Eski eşi hakkında çıkan bu aşk iddiaları hakkında konuşmayan Kodaloğlu, bir dönem Hadise'nin de Zarrab'la aşk yaşadığı iddialarına yönelik; ''Yok hayır. Gazete çıkanlar herhalde yalan haber'' diyerek kafaları karıştırdı. 

Serkan Kodaloğlu'dan Hadise açıklaması

Kodaloğlu çıkan aşk iddialarını yalanladı

Ünlü şarkıcı Miami'ye yerleştiğini sosyal medya hesabından takipçilerine duyurarak; ''Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonra ki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurtdışında devam etmesini istediğim için, Miami‘ye yerleşme kararı aldım. Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz. Elimden geldiğince de Instagram'da aktif olmaya çalışacağım'' notunu paylaşmıştı. Dinçöz'ün Miami'deki evini Reza Zarrab'ın aldığını iddia eden Bircan Bali ise; ''Büyük bomba; Petek'in Miami'deki evi 700 bin dolar ve iddialara göre Reza aldı. Ev yeni, alınmış, Reza'nın aldığı söyleniyor o eve henüz geçmemiş. Reza Aslı Güder'e sormadan adım atmıyormuş. Petek de aynısını yapıyor çünkü menajeri olmuş. İşin kilit noktası Aslı çünkü Reza'nın tüm bağlantıları, kararlarını kurgulayan Aslı'' ifadelerini kullanmıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal