Petek Dinçöz Reza Zarrab aşk mı yaşıyor? Reza Zarrab’ın avukatından bomba açıklama

Bir dönem Ebru Gündeş ile yaşadıklarıyla magazin gündemine sık sık gelen Rıza Zarrab şimdi de Petek Dinçöz ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme geldi. Peki Petek Dinçöz ve Rıza Zarrab aşk mı yaşıyor? Zaarab'ın avukatı ses getirecek bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

16.04.2022-14:36 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-14:36) Petek Dinçöz Reza Zarrab aşk mı yaşıyor? Reza Zarrab’ın avukatından bomba açıklama

Petek Dinçöz, geçen günlerde Miami'ye yerleştiğini duyurmuştu. Bu açıklamalardan sonra Dinçöz'ün Reza Zarrab ile aşk yaşadığı idiaları gündeme geldi. İddialardan sonra Reza Zarrab'ın avukatı şok eden açıklamalar yaptı.

petek dinçöz reza zarrab

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Serkan Kodaloğlu ile olan 8 yıllık evliliğini geçtiğimi günlerde sonlandırmıştı. Bu ayrılıktan sonra da Miami'ye taşınma kararı almıştı. Sosyal medya hesabından ise konuya ilişkin olarak "Oğlumun dilini geliştirebilmesi için Miami'ye yerleşme kararı aldım" demişti.

Aşk yaşıyorlar iddiası

Petek Dinçöz'ün Miami'ye yerleşme nedeninin aslında Reza Zarrab ile olan ilişkisi olduğu iddia edildi.

Zarrab'ın avukatı şok eden açıklamada bulundu!

Reza Zarrab, Türkiye'de yaşadığı yıllarda şarkıcı Ebru Gündeş ile evliydi. Bunun yanı sıra Gündeş'ten bir kızı olan Reza Zarrab uzun yıllardır Türkiye'ye gelmiyordu. Zarrab'ın avukatı Şeyda Yıldırım ise bu konuya ilişkin olarak Petek Dinçöz ile bir ilişkisi olmadığını, Dinçöz'ün oğlu için ülke değiştirdiğini söyledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal