Erol Köse Aleyna Tilki'ye neler söyledi? Erol Köse'den zehir zemberek sözler

Magazin dünyasında her geçen gün bir şarkıcının kıyafeti, hal ve hareketleri eleştirilmeye devam ediyor. Bu kez de Erol Köse Aleyna Tilki'nin klibindeki kıyafetlerini eleştirdi. İşte Erol Köse'nin Aleyna Tilki ile ilgili yaptığı açıklamalar.

16.04.2022-13:03 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-13:03) Erol Köse Aleyna Tilki'ye neler söyledi? Erol Köse'den zehir zemberek sözler

Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve zaman zaman kendisi de çok sert şekilde eleştiriye tutulan Erol Köse, Gülşen'in sahne kıyafetlerinin ardından bu sefer de Aleyna Tilki'yi hedef aldı. Peki Erol Köse Aleyna Tilki ile ilgili neler söyledi? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Erol Köse Aleyna Tilki açıklamaları

Sevilen genç şarkıcı Aleyna Tilki birkaç gün önce Take it Or Leave It isimli şarkısını çıkardı ve klibini yayınladı. Klip içerisinde iddialı görüntüleri de olan Aleyna Tilki magazin dünyasının dilinde. Erol Köse ise Aleyna Tilki ile ilgili "Aleyna Tilki cümle aleme Ramazan günü donunu göstermek zorunda kaldırsa kariyeri yerle bir olmuştur. İngilizce üç single yapmış, hiçbiri tutmadı. Daha önce bu kızımızın 100 milyonlarca dinlenen klipleri, patlamış şarkıları vardı. Ama İngilizce sevdasına son üç yıl ve biraz da ekibi dinlemeden ben oldum havasında olunca yerle bir olmuştur. Ne menajerini ne basın danışmanını dinlemiyor. Ben her şeyi bilirim derse işte bildiğin de bu" dedi. Konu ile ilgili eleştirilerini daha da sert boyutlara getiren Erol Köse şu sözleri de söyledi; "İşte Gülşen o kadar açıyorsa ben daha ilerisine giderim. Güzelim bir sonraki etabı zaten ahlak polisi eşliğinde yapacaksınız. Bu ne ya? Bakın erotizm ile pornografi farklı şeylerdir. Bu ise çiğ. Türk gençleri senin donunu niye görüyor ya? Bu kostüm falan da değil bu don kardeşim. Bu görünen Aleyna Tilki'nin çaresizliğidir." Eleştiriler ile ilgili Aleyna Tilki bir açıklama yapmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal