Şahane Pazar programıyla hafızalara kazınan Behzat Uygur kendisine gelen mesajları sosyal medya hesabından ifşaladı

Ünlü oyuncu Behzat Uygur, bir takipçisinin ısrarlı isteklerine dayanamayarak sosyal medya hesabından konuşmaları yayınladı. İşte o detaylar...

21.04.2022-15:22 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-15:22)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Behzat Uygur, uzun zamandır ekranlarda yer almıyor. Yer aldığı pek çok projede göstermiş olduğu oyunculuk ve sunuculuk performansıyla akıllara kazınan Uygur, yıllar önce sunduğu programla ekranlara damgasını vurmuştu. Şahane Pazar isimli programla ekran başındaki izleyiciye keyifli anlar yaşatan ve eğlenceli yarışmalar düzenleyen Behzat Uygur, sosyal medya hesabından isyan etti. Uygur, kendisine gelen ısrarlı mesajları yayınlayarak bir takipçisini ifşaladı. 

Behzat uygur mesajları ifşaladı

Uygur: 17 günde bir senin ilişkilerine prodüksiyon mu yapacağım?

Usta oyuncu Behzat Uygur, kendisinden sürekli kız arkadaşları için video çekmesini isteyen bir takipçisine sessiz kalamadı. Sürekli takipçisinden mesaj alan Behzat Uygur, bu durumu sosyal medyaya taşıdı. Kendisine gelen mesajları kişisel hesabından yayınlayan ünlü oyuncu bir de not düştü. Uygur; ''Ülen 17 günde bir senin ilişkilerine prodüksiyon mu yapacağım'' diyerek isyan etti. Ünlü oyuncuya gelen mesaj ise; ''Üstadım nasılsın? Sizden bir ricam var. Video çekip yollar mısınız?'' şeklinde mesajlar gelmeye başladı. Uygur ise bu mesajlara daha fazla dayanamayarak takipçisini engelledi. Bir süredir ekranlarda yer almayan ünlü oyuncunun bir dizi projesiyle yeniden sevenleriyle buluşup buluşmayacağı ise merak konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal