Behzat Uygur'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü!

Oyuncu Behzat Uygur'un kendi ismini taşıyan şarkıcı oğlu Behzat Uygur, kafeye gidenlere 'salak' diyen Kerem Bürsin'i eleştirmişti. Bürsin’in hayranları Uygur’u topa tuttu!

14.04.2021-16:52 - (Son Güncelleme: 14.04.2021-16:52) Behzat Uygur'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü!

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı'da başrollerde yer alan Kerem Bürsin, kafelerde maskesiz oturanlara, ‘Kusura bakmayın ama siz salaksınız’ şeklinde bir yorum yapmıştı.

Kendisine gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü oyuncu, kullandığı kelime için özür dilemişti.

Kerem Bürsin'i eleştirenler arasında oyuncu Behzat Uygur'un kendi ismini taşıyan şarkıcı oğlu Behzat Uygur da vardı. 

KİŞİLİKSİZ!

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulunan Behzat Uygur, Kerem Bürsin'in hayranlarının kendisine beddua ettiğini belirtti.

Şarkıcı Behzat Uygur, ‘Şöhretli bir insanın hayranı olabilirsiniz ama psikopatlık derecesinde o kişiye kene gibi yapışmanız bana çok karaktersizce ve kişiliksiz bir hareket olarak geliyor’ dedi.

‘BEDDUA ETMEYİN’

Uygur sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Kerem Bürsin'i eleştirdiğim için aileme ve bana beddualar ettiniz. İşiniz gücünüz yok mu sizin? Pandemi de çalışmaya çalışıyoruz. Rica ediyorum siz de işinize gücünüze bakın. Vaktinizi böyle şeylere harcamayın. Bana gelip, 'Ailen ve sen korona ol' diyerek beddua etmeyin’ ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal