Pera Palas'ta Gece Yarısı Halit kimdir, gerçek adı nedir, sevgilisi var mı? Selahattin Paşalı hayatı ve rol aldığı yapımlar

Netflix platformunda yayınlanmaya başlayan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde rol alan Selahattin Paşalı oldukça beğenildi. Diziyi izleyen seyirciler Halit karakterini canlandıran Selahattin Paşalı'nın kim olduğunu, hangi yapımlarda rol aldığını araştırmaya başladı. Peki Selahattin Paşalı kimdir, sevgilisi var mı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

05.03.2022-20:13 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-20:35) Pera Palas'ta Gece Yarısı Halit kimdir, gerçek adı nedir, sevgilisi var mı? Selahattin Paşalı hayatı ve rol aldığı yapımlar

Netflix'te yayın hayatına başlayan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin başrol oyuncusu Selahattin Paşalı seyirciler tarafından büyük ilgi gördü. Dizide Halit karakterine hayat veren oyuncu Selahattin Paşalı'nın kim olduğu araştırılıyor. İlk kez Kalp Atışı dizisi ile ekran karşısına geçen Selahattin Paşalı son olarak rol aldığı Aşk 101 dizisinde ki Fındık Osman karakteriyle kendine hayran bıraktı. 

Selahattin Paşalı kimdir, sevgilisi var mı

Selahattin Paşalı kimdir, sevgilisi var mı?

2 Şubat 1990 tarihinde Bodrum'da dünyaya gelen Selahattin Paşalı 14 yaşında Darüşşafaka Spor Kulübü'ne transfer oldu. Altyapıda oynadığı zaman takım kaptanlığı yapan Paşalı, Budapeşte'de Sanat Yönetimi mezunudur. Craft Atölye'de oyunculuk eğitimi alan Paşalı, ilk kez kamera karşısına Kalp Atışı dizisi ile çıkmıştır. Daha sonra Bir Umut Yeter, Leke, Babil ve Aşk 101 dizilerinde rol almıştır. 2 yıldır Aşk yaşadığı Lara Tümer'den bebek bekleyen Selahattin Paşalı'nın sevgilisi 4 aylık hamiledir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal