Pendik ve Ataköy Marinalarında Yangın Çıktı

Bu sabah erken saatlerde Ataköy Marina ve Pendik Marina'da iki ayrı yangın meydana geldi. Ataköy'de içinde kimsenin olmadığı yat, Pendik'te ise bakım için kara park alanına alınan yat yandı.

26.07.2019-09:43 - (Son Güncelleme: 26.07.2019-16:04) Pendik ve Ataköy Marinalarında Yangın Çıktı

İstanbul Ataköy Marina'daki yangın sabah saat 06.00 sularında Bakırköy'de yer alan Ataköy Marina'da oldu. Alınan bilgiye göre içerisinde kimsenin olmadığı yattan, kısa zamanda dumanlar yükselmeye başladı. Yattan dumanların çıktığını gören görevliler hemen müdahale etmeye başladı.

Durumu itfaiye birimlerine bildiren görevliler, dumanın sönmesi için müdahale yaptı. İhbar ardından olay yerine gelen itfaiye birimleri dumanlara müdahale etti. Kısa zaman içerisinde kontrol altına alınan yangın diğer yatlara sıçramadan söndürüldü.

Yangının meydana geldiği yatın iç bölümü kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

PENDİK'TE DE YANGIN

İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan marina da sabah saatlerinde şimdilik tespit edilemeyen bir nedenden sebeple yangın çıktı. Çıkan yangına kısa zamanda müdahale eden itfaiye birimleri alevleri kontrol altına aldı.

İstanbul, Pendik ilçesinde olan marinada şimdilik tespit edilemeyen bir sebepten dolayı saat 06.00 sularında bakım için kara park alanına alınan bir yatta yangın çıktı.

Yükselen alevlere kısa zamanda müdahale eden itfaiye birimleri yangını kontrol altına almayı başarırken polis ve güvenlik görevlileri bölgede geniş güvenlik tedbiri aldı. Herhangi bir olumsuzluğa karşı ambulans birimlerinin hazır bekletildiği gözden kaçmazken yangını kısa sürede kontrol altına alan itfaiye ekipleri soğutma çalışmasının ardından bölgeden ayrıldı. Yatta maddi hasar meydana geldi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal