Pazartesi Okullar Açılacak mı?

Pandeminin ilan edilmesinin ardından yüz yüze eğitime ara verilmişti. Ancak normalleşme sürecinin başladığı açıklamalarının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya üzerinden okullarla ilgili tarih verdi. Peki okullar ne zaman açılacak?

23.02.2021-17:33 - (Son Güncelleme: 01.09.2021-17:45) Pazartesi Okullar Açılacak mı?

Bilim Kurulu toplantısından sonra toplanan kabinede normalleşme ile ilgili alınmış olan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı. Erdoğan kademeli normalleşmenin 1 Mart tarihi itibari ile başlayacağını ifade etti. Bunun ardından da gözler, Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrilmiş durumda. Okulların ne zaman açılacağına yönelik büyük bir merak duygusu barındıran milyonlarca öğrenci ve veli de gelecek açıklamaları bekliyor.

1 MART'TA OKULLAR AÇILACAK MI?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalarda okullarda yüz yüze eğitime geçileceği bilgisini paylaştı. Bununla birlikte öğrenciler de kademeli olarak okullarda eğitime başlayacak. Bakan Ziya Selçuk açıklamasında şu ifadeleri paylaştı:

'Bizim için çok önemli iki haftanın ortasındayız. Geçen hafta köy okullarımızı açtık, Pazartesi günü de İlkokullarımız ile 8 ve 12. sınıflarımızda yüz yüze eğitime başlıyoruz. Bu sevinci tüm evlatlarımızla yaşamak hepimizin ortak çabası olmalı.

1 Mart 2021 tarihinden itibaren de mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri derslerine ait uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde başlanacaktır.' Bununla birlikte 1 Mart tarihi itibari ile kademeli olarak okullar açılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal