Bilim Kurulu Bu Hafta Ne Zaman Toplanacak?

Kısıtlamaların kaldırılması, eğitime devam edilmesi gibi durumları değerlendiren Bilim Kurul'unun bu hafta ne zaman toplanacağı merak konusu oldu. Peki Bilim Kurulu ne zaman toplanacak?

22.02.2021-11:12 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-11:12) Bilim Kurulu Bu Hafta Ne Zaman Toplanacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanan Bilim Kurulu, birçok bilim insanı ve doktoru bünyesinde barındırıyor. Kurul, pandemi şartlarıyla ilgili konularda değerlendirme yapmakla birlikte alınacak kararları da tartışıyor. Son yapılan Bilim Kurulu toplantısında normalleşme ile ilgili yeni kararlar alınmış ve ilgili kurumlara sunulmuştu.

Bu kararlardan biri de aşılama oldu. Bakan Koca, aşılamanın büyük ölçüde başladığını ifade ederken normalleşme sürecinin kademeli olarak başladığını da açıklamıştı. 1 Mart itibarıyla hayata geçirilecek olan normalleşme için yeni alınacak kararların ne olacağı da merak ediliyor. 

BİLİM KURULU NE ZAMAN TOPLANACAK?

Normalleşme ile ilgili gelen haberlerin ardından gözler Bakan Koca'nın yapacağı açıklamalara çevrildi. Vatandaşlar, Bilim Kurulu'nda alınacak yeni kararları olacağını beklerken Kurul'un ne zaman toplanacağı en çok araştırılan konulardan oldu. Ancak henüz Kurul'un ne zaman toplanacağı belli olmadı. Yakın zamanda Bilim Kurulu'nun programının belli olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal